středa 20. května 2015

Fotoreport z akce

Aneb malá pracovní vstuvka, která předcházela Liberci. Další fotky z Liberce ještě nemám hotové, protože přednost mají klienti čekající na svoje fotky. Tyhle už jsem mohla předat a vy jste je už mohli zaregistrovat na facebooku, kam jsem dávala odkaz. Je to pouze výběr z celodenního čtvrtečního focení, ale protože někteří z vás nemají facebook a protože je chci mít i na blogu, kde si prostě dělám reklamu a protože se musím pochlubit, že jo? Takže reportážní fotografie s Terezou Kerndlovou, Leošem Marešem, Patrikem Hezuckým a dalšími, kteří se účastnili slavnostního otevření obchodního centra Rožnovská ve Valašském Meziříčí, které jsem fotila pro developerskou společnost RC Reivest a.s.


















Vystupovali ale i další umělci a  baviči jako třeba kouzelník Štěpán Šmíd, který pro nás potom kouzlil i soukromě. Naivně jsem si myslela, že jeho triky z těsné blízkosti odhalím a prokouknu, ale vítěze mistrovství ČR v mikromagii prostě jen tak neoblafnete. A fakír to je další kapitola. Tomu tu jeho práci ale vůbec nezávidím, protože válet se po posteli s hřebíkama nebo polykat oheň, to by se mi vážně nechtělo.






 



Přestřiženo, otevřeno. Ráda nafotím podobné akce i pro vás, stačí mi napsat.  Přeji příjemnou středu a já opět sedám k počítači, u kterého sedím už od nedělního večera skoro nonstop, abych zpracovala další slušnou várku fotek vily Na Libušince, na které se můžete už teď těšit.  A taky vás ještě čeká slibovaný Ještěd, další tip na výlet v jeho blízkém okolí a samozřejmě další vytuněná kavárna.  Snad mi neupadne pravá ruka, než to všechno dodělám. Aspoň mě to donutí konečně si pořídit grafický tablet. 

 
 

Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Super Báro! Tohle pro Tebe byla docela výzva, ne? Moc se mi líbí hlavně ty černobílé fotky a skvěle se Ti povedlo zachytit L. Mareše :-D
    Ale teď už se moooc těším na ten Ještěd!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy byla! A černobílé fotky dělám nejraději. Ještěd bude, slibuju, udělala jsem z něj svých devět oblíbených detailů ve čtverci a na zbytek potřebuju čas, protože nejen fotky, ale taky nějaký smysluplný text zabere dost času. Děkuju, Veru!

      Vymazat
  2. Tak na Ještěd se fakt těšim. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda já vám tady servíruje Mareše a vy chcete Ještěd, jo? :-)))))

      Vymazat
    2. Když ten Mareš má strašně divný boty:-)(??? Ale report povedený (jako vždy).

      Vymazat
    3. Noo pravdou je, že ty boty byla první věc, která mi přitáhla oko. Kdyby si je obul můj chlap, přišly by mi divný, ale k němu se mi celkem hodí :-)

      Vymazat
  3. Pekná je tá Tereza,,Mareš je pekne oblečený...áno , čiernobiela to dobre dokumentuje...
    Rožňov pod Radhoštem ? Odtiaľ mal náš architekt tesárov,na svoj dom,je tu taká tradícia,obostaval pomocou nich jabloň..už som to dnes písala,a tiež som písala ,že najbližšie k Vám...som bola v Makove na Orave ,je to na hraniciach s Moravou...
    Asi tak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vkus to on zase má, to jo :-) Rožnovská je jen ulice, jinak to bylo ve Valašském Meziříčí, co by kamenem dohodil :-)

      Vymazat