pátek 27. března 2015

Trochu velikonočně

Tak jo, trochu Velikonoc i od nás. I když dost skromně. Já tento svátek příliš nedržím, resp. letos se mi obzvlášť nechce, ale aby piráti neřekli, že to bojkotuju úplně, koupila jsem jim velikonoční vajíčka jako vystřihovánky, aby se mohli taky zapojit, protože letos fakt nevyrábím nic. Tohle je jednoduchá zábava, stačí vystřihnout a provlíknout provázek nebo silon. A jsou čistý, žadný barevný kýče, to zase vyhovuje mně. Ostatní kraslice jsem vytáhla ze skříně, ty madeirové mám už několik let a při focení jsem si jedno rozbila :-( Škoda, že už si nepamatuji, od koho jsem je tenkrát kupovala. Drátovaná slepice se stala celoroční stálicí u nás doma, jen když jsou ty Velikonoce, tak vyfasovala pár vajíček. A dost! Velikonoční neděli mám stejně pracovní, takže tak maximálně upeču mazanec. A nejkrásnější dekorace jsou stejně ty přírodní. Stačí obyčejné větvičky. No a kdo by měl přírodních motivů ještě málo, mám tu pro něj kůru stromu v podobě fotopolštáře. Tento stejně jako další tři získal na Fleru označení "Zboží z TOP výběru". Ovšem tenhleten na fotce jako jediný kousek je dokonce oboustranný, takže pokud se vám líbí, napište si o něj. Na Fleru vystavený nebude a tudíž i cena zůstane zachována, i když potištěné plochy je podstatně více. Info o fotopolštářích najdete zde. A na všechny ostatní motivy můžete kouknout  v eshopu.  Některé už jsou skoro vyprodané. A co vy, držíte Velikonoce se vším všudy?









 




 


Užijte si víkend!

Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

16 komentářů:

  1. Krásné to máš!
    Velikonoce jako takové, prožívám po dlouhé odmlce až s holčičkami, čím jsou starší, tím víc se angažují. Naštěstí jsme to doladily ke všeobecné spokojenosti, ve svém pokoji si aranžují dle svého, zbytek bytu je v mé režii. A to mám tak nějak podobně jako ty, střídmě, decentně, jednoduše.
    A ty papírové vystřihovánky se mi moc líbí!
    Pěkný, ikdyž upršený den :)
    PS: dneska se chystám do vetešnictví, potřebuji nutně takovou akorátní vázu právě na ty velikonoční větvičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U holek to docela chápu, Já každý rok barvila vajíčka, pekla perníky a mazance. Ale holt mám kluky a koledu, kterou vždycky přinesou domů, potom ještě dlouho zpracováváme, takže letos vajíčka nebarvím. Papírovými jsme tak trochu zabili dvě mouchy jednou ranou :-) Tak přeju dobré pořízení a děkuju!

      Vymazat
  2. :-) ty vystříhaný jsou L U X U S N Í :-), já si dnes jen tak na chuť dala vajíčko, :-) tím jsem se symbolicky též připojila k velikonočním svátkům,.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k oboustranné spokojenosti :-) Symbolika bohatě stačí!

      Vymazat
  3. Jéé oni budou už Velikonoce :D. Já letos zase vyndám z krabice moje modrobílé kraslice :) a dám asi pár větviček do vázy. Manžel už chystá proutek - jeden malý a jeden velký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už zase 😊Já mám koledníky hned tři a ti určitě přípravu taky nezanedbají .

      Vymazat
  4. Baru,
    u tebe bych ani více výzdoby nečekala ;-)
    Ty 2 madeirová vajíčka mám taky :-)
    Já doma zdobím trochu více, ale čím jsme starší, tak střídměji a přírodněji.
    Ono také všechno Šímu zajímá ;-)
    Na Velikonoce motám věnečky, peču beránka a mazance, i nádivku a barvím vajíčka.
    Letos asi budeme slavit svátky jara u rodičů, takže se vše přesune k nim.
    Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich měla původně šest. Bohužel většina jich je rozkřápaná. Krásný víkend i tobě!

      Vymazat
  5. Baru, já ty Velikonoce taky nemám moc ráda a řeším to většinou jen nějakou tou jarní větvičkou ve váze a pár kraslicemi na misce - měla jsem krásnou madeirovou z husího vejce a rozbila se mi loni :-( Letos jsem něco málo nakoupila na Eliščině velikonočním jarmarku ve školce a tím končím, Tvůj Pepa :-)) Máme tři kraslice a takovou větvičku s květy a ptáčkem s budkou, co si Eliška vybrala ... Pár dalších jarních ptáčků nám zdobí byt už nějakou dobu a to mi prostě stačí.
    Krásný víkend k vám na jih od nás ze severu :-)
    J.

    OdpovědětVymazat
  6. : ) mam rada drotarske vyrobky......Vas uhladeny interier,dla mna.....mam doma ,,neskladne autiky,,,,je krasny,ale mna pri pohlade na tieto Velkonocne dekoracie napada,ze ja by som musela mat miesto vajicok ocelove loziska :) ...a tak volne prechadzam k industrialnej teme ....
    prave som sa pozerala na Vas e-shop,na fotografie....v srdci ma oslovili :kolajnice miznuce do dialav a retro bicykel...BLOK ! s turbinkou :) a ten by som si aj rezervovala,lebo mate len dva...mozno foto z neho ,by boli vhodne aj na zaramovanie :).....ALE ! mne sa pacia industrial foto pod rovnomennym stitkom :)...slubila som si pred Vami :) !,ze si raz splnim sen s Vasimi industrial fotkami a zacinam obdivovat tie s budovami,s hrdzavymi rurami,so zeleznymi cervenymi dverami,a zaber na rury s ventilom :) ...daju sa aj tie objednat ak nie su v e-shope ? Velkonocny pozdrav!
    moj mail je osbalove@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaši vášeň pro industriál naprosto chápu! Blok s turbínou už mám jen jeden, já ty stavy na Fleru moc neaktualizuji a prodávám i jinak, takže je poslední. Dotisknout se ale dá a mám k němu i fotku http://www.fler.cz/zbozi/turbina-tistena-fotografie-5640712 Není problém ji dát do rámu. Pokud se Vám líbí jiné fotografie, klidně mi pošlete do mailu které. Ne všechny mám asi archivované, ale zkusím je pohledat. Moc děkuji za Vaši přízeň, vážím si toho.

      Vymazat
    2. Dakujem,turbinu som pozrela ....je nadherna a pocitivo,aj farba kovu mi najviac vyhovuje,takze by som isla do foto ,miesto bloku,mozno by som rozmyslala aj o vacsom formate,chcem sa popytat na gate dosku,ci by vyhovovala,ak by som foto mala oprete o stenu ? Pozdravujem !

      Vymazat
    3. Gata deska není problém, teď jsem zrovna jednu ve čtvercovém formátu zadávala do tisku. V klidu popřemýšlejte a bude-li mít zájem, napište mi jakou velikost byste preferovala a já Vám to nacením. Jen je třeba počítat s tím, že gata deska je dražší než kapa deska a dražší než plátno. Zato má výborné vlastnosti, stálost, nekroutí se a nemusí se vypínat. Krásný večer!

      Vymazat
  7. Ten polštář je skvělej kde jsi ho kupovala ? :)

    OdpovědětVymazat