pondělí 9. března 2015

Newborn focení

Krásný začátek nového týdne! Jak už jste asi zaregistrovali na facebooku, čtvrteční fotografický kurz, který jsem obsolvovala, byl na téma newborn. Workshop byl náročný, ale věřím, že přínosný. Fotografie mohou vypadat zdánlivě jednoduše, ale samotný proces přípravy miminka jednoduchý není vůbec. Nafotit jedno děťátko zabere až tři hodiny! Každopádně si myslím, že výsledek stojí za to. Na fotografování novorozenců se ke  mně nyní můžete objednat i vy! Informace k newborn focení vám ráda zašlu emailem. Zapotřebí je především notná dávka trpělivosti. Tento žánr je určený pro miminka do 3 týdnů, čím dříve, tím lépe, protože ze začátku miminka více spí. Takže pokud se vám tyto fotografie líbí, neváhejte mě kontaktovat a zarezervujte si včas svůj termín. Nyní můžete využít akční cenu focení a jako bonus získáte i tištěné fotografie 13 x 18 cm. A pokud nemůžete přijet vy za mnou, ráda přijedu já za vámi a fotit tak můžeme z pohodlí vašeho domova.










Fotografie byly pořízeny na workshopu Pavlíny Kubíčkové v Letohradě.

Prima den všem a za případné sdílení budu moc ráda. Děkuji!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Ta předposlední...jak od Rubense....nádhera ! Tohle rozhodně není jednoduchá práce. Přeji hodně krásných a spokojených miminkovských modelů :)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají jako andílci! krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Pane jo, takový pidimodel:) To věřím, že to není jednoduché focení. Tak Baru přeju hodně úspěchů a spokojených miminek, které hodně spí a nepláčou! :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Ta třetí fotka je boží! Fakt krásné, Baru!

    OdpovědětVymazat