úterý 10. února 2015

Vlastní cestou

Ne, nebojte, nebudu vás tentokrát zatěžovat žádnou teorií o profesní cestě nebo tak něco. Vlastní cestou je magazín! A výborný magazín na to, že jej můžete získat zcela bezplatně. Nedávno jsem byla s kamarádkou na obědě a tenhle kousek si mi dostal do rukou. Zaujal mě okamžitě. Svým formátem, zpracováním, kvalitním papírem a hlavně obsahem. Zkrátka mě nadchl natolik, že jsem si napsala o zasílání přímo do schránky. Objednávkový formulář najdete zde. Je to čtvrtletník a myslím, že velmi zdařilý. Já jsem na časopisy asi moc náročná, protože skoro žádný mě nezaujal tak, abych si ho kupovala pravidelně. Kromě Kinfolku a teď se těším na nový tištěný SOFFA magazín. Ale zpět k Vlastní cestě.





Co všechno v něm můžete najít? Na třicetidevíti stranách si můžete přečíst vždy nějaký rozhovor se zajímavou osobností, najdete tu povídku, něco málo z umění. Fotoreportáž upoutá svými krásnými fotkami, nechybí krátký fejeton a tip na výlet. Pro mě zkrátka všechno, co rádu čtu na kvalitním papíře a kvalitně zpracováno. Prostě má šmrnc.





A jestli jsem vás ještě dostatečně nenalákala, tak milovníci zlatého pivního moku se tu dočtou vždy o nějakých novinkách přímo z pivovaru, protože magazín vydává Rodinný pivovar Bernard. Ale můžete být klidně abstinent a magazín se vám bude určitě líbit i tak. Nepřetéká totiž reklamou a to množství reklamy, které uvnitř najdete, je snesitelné. Takže za mě jednička s *. A tohle opravdu není placená reklama!


 

 
Prima čtení na prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Taky jsem si ho moc oblíbila, chodí mi až do schránky! :)) Krásný den! Evi

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip! Pivovaru Bernard fandím, jejich pivo mi chutná (švestkové a višňové skvělé!) a už se těším, až mi magazín dorazí do schránky...:-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc nepiju, ale rádu čtu pěkné časopisy :-) Rádo se stalo!

      Vymazat
  3. To vypadá dobře, díky za tip a taky za recept na mrkvový koláč. Dochází mi nějak inspirace ....:)

    OdpovědětVymazat