pondělí 9. února 2015

Interiérové focení 3/2015

Tento interiér jsem si opravdu užila! Minulý týden v pondělí jsme s Leou vyrazily na dlouho odkládanou fotonávštěvu na Vysočinu a počasí nám tentokrát přálo! Krásný, vzdušný interiér spojeného prostoru kuchyně a obývacího pokoje ve světlých tónech. Oblíbená bílá, doplněná červeným akcentem, vkusnými dekoracemi a uměním v podobě obrazů a grafik. Není nad taková setkání. Jednoduché, čisté a moc příjemné. Asi se budete divit, ale asi tak devět let nazpět jsem i já, barevná konzerva, zařizovala byt s červenými akcenty. Je pravda, že si mi to líbí stále a spojený prostor mám strašně ráda. Přesně taková kuchyně je můj sen, jen místo červeného skla tam budu mít pod sklem fotky. Tentokrát fotek více o celé realizaci se už brzy dočtete zde.

















Jinak takhle báječně se máme na každé fotonávštěvě. Káva, domácí bábovky a koláče nikdy nechybí. Velmi příjemná práce! A vám přeju příjemný začátek nového týdne!


Návrh a realizace: Ing. Leona Fousková
Foto © Barbora Grünwaldová


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Moc hezké bydlení .
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, pěkné, moc pěkné....zaujala mě ta dřevěná garnýž. Je nová nebo tam byla již dříve?
    Tvé červené bydlení muselo být zajímavé......červenou fakt nééé (jen na nehty a pak červené růže)!



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je původní a majitelé se ji chystají přetřít :-) Já mám červenou v tomto množství ráda. Dokonce i v šaníku se mi celkem často objevuje a občas ji ráda oblékám. Červené nehty jo! Díky Jani.

      Vymazat
  3. Krásný, čistý, úhledný, moc se mi líbí ten schod na mini "pódium".

    OdpovědětVymazat