úterý 24. února 2015

Poslední sníh?

Kéž by! Letos už se na jaro opravdu těším, protože od loňského prosince jsou piráti skoro pořád nemocní. Prakticky jsme od ledna nikam nevytáhli paty a to je pro mě fakt mor. Už jsem se vůči tomu nějak obrnila, má to i svoje výhody, třeba že nemusíme ráno brzy vstávat. Ale i tak se těším letos strašně moc na ty první slunečné dny, až zazimuju zimní oblečení a bude jaro. Ehm, ráda bych napsala podzim, ale nebudu předbíhat, pěkně popořádku :-) A jako důkaz místo slibů je tento snad už poslední letošní sníh, který se u nás v okolí ještě poflakuje. Takže dáme zimě vale?






Prima den!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Já se taky moc těším na jaro a léto a podzim :)
    Je zajímavé jak je to každý rok stejné v listopadu se těšíme a vyhlížíme sníh a Vánoce. Vánoce jsou pak většinou na blatě. V lednu a v únoru si začneme konečně užívat sníh a na konci února už vyhlížíme pastelové jaro :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zimu celkem ráda, ale letos, protože jsme pořád zavření doma, fakt ne. Navíc těch slunečných dnů bylo v naší kotlině pramálo, chybí mi žlutá.

      Vymazat
  2. Mě ta letošno zima, tady u nás přišla spíš,jako podzim. Sníh nikdy nevydržel, než pár hodin a v záhonech to od prosince pučí a kvete. S jarem mám strach, aby jsme ještě neměli sníh. Hlavně, at nám svítí puňta! Doufám, že se už brzo od vás vystěhují bacily a budete zase moci na toulky:-)! Přeji pohodové dny;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad už ne. Já už se těším, že s jarem budeme zase vyletovat :-) Díky a krasne dny :-)

      Vymazat