pondělí 16. února 2015

Jako víno

Boudoir focení mě opravdu začalo bavit. A o tom, že není určeno výhradně jen mladým ženám, ale i zralým dámám, se můžete přesvědčit z malé ukázky z nedělního focení. Konečně jsem pořádně vyzkoušela novou Sigmu 35 mm f/1,4 Art, kterou jsem si minulý týden s obrovskou radostí pořídila. Nějak jsem těm pevným sklům přišla na chuť a tento objektiv mě teda hodně nadchnul! V březnu mě ještě čeká fotografický workshop, tak doufám, že budu moct brzy rozšířit nabídku o další žánr. Jinak tohle focení bylo opět moc fajn. Vždycky je to takový babinec, kde všechno probereme a který si náležitě užijeme. A nemusí se nutně fotit ve spodním prádle. Šarm a ženská krása se dá zachytit i jinak, nemyslíte? Za laskavý souhlas s publikováním fotografií děkuji paní Aleně.








A pokud máte i vy chuť svěřit se do našich rukou, neváhejte a přihlaste se na emailu grunwaldova.barbora@seznam.cz nebo tel. 739 302 414. Další termín je 15.3.2015 v 9 h.  Odhoďte předsudky a zábrany a přijďte si užít příjemné dopoledne nebo udělejte radost a věnujte dárkový poukaz na fotografování. Ten vás ráda vytisknu nebo zašlu elektronicky.

Cena boudoir focení je 2500 Kč a co všechno zahrnuje?
- profesionální líčení vizážistkou
- úprava účesu kadeřnicí
- pronájem luxusního hotelového pokoje
- 13 upravených fotografií dle vlastního výběru v barevném i černobílém provedení
 
- slevový kupón na nákup spodního prádla v prodejně Fascia v Blansku


Foto: Barbora Grünwaldová 
Interiér: hotel Zámecká sýpka Blansko 

A vám přeji příjemný začátek nového týdne!

Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Jak solľ by som potrebovala si to vymeniť s pani Alenou... foto sú úplne božské!!!!
    Tiež zrelá žena.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné foto!! Takové focení mě láká již delší dobu, ale dosud jsem nepobrala odvahu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Na takové focení odvahu nepotřebujete, stačí dobrá nálada a prostě si to užít! Fotí se jen to, co klientka sama chce a co je jí příjemné a přirozené. Já ženy do ničeho netlačím. Mám ráda uvolněnost.

      Vymazat