čtvrtek 5. února 2015

Galerie na pokračování

Když už jsem se loni v listopadu pustila do černobílé galerie, bylo třeba s ní zase kousek pohnout. A taky jsem chtěla do galerie začlenit konečně i fotografie dětí, tak jsem se do toho vrhla a přibylo šest fotek. Ještě stále to není finální podoba, protože ještě mi tam chybí nějaká perokresba od Myyny a společná fotka kluků. Jsem tak trochu kovářova kobyla. Navíc jsem pár dnů nazpět rámovala pro paní Lenku černobílý "Bicycle" a naprosto sebestředně se mi ta fotka v rámu zalíbila natolik, že jsem si ji musela ve formátu 30 x 45 zarámovat taky. Pokud se líbí i vám, tak příliš neváhejte. Tato fotografie je pouze v limitovaném počtu 10 ks a zbývá posledních osm. Teď už jen aby se nám vrátila Myyna z dovolené a mohla jsem si u ní objednat nějaký další obrázek. Kvalita fotek malinko pokulhává, protože ta naše "nudle" (rozumějte chodba) je široká pouhých 104cm a fotit se tam opravdu moc nedá.





Zarámovaný "Bicycle" jste už mohli vidět na facebooku. Já ty černobílý fotky mám ráda a černobílá galerie byl můj sen. A až budu bohatá, budu sbírat umění a určitě si pořídím originály mých oblíbených fotografů :-)



Pohodový den všem!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

16 komentářů:

  1. Baru jako vždy, moc se mi to u vás líbí :). Těším se až budu vybírat fotky pro svou galerii :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó děkuji děkuji, od tebe si pochvaly obzvlášť cením :-)

      Vymazat
  2. Galerie, předsíň - prostě nádhera a to kolo. Na to chodím koukat už nějakou dobu na fler. K nám se moc nehodí, možná jen zatím :-), ale vím, pro koho by to mohl být dobrý dárek, tak jestli se s nimi po letech konečně sejdu, tak ho kupuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dekorace se ti moc povedla,hezky se ta místa zútulnila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Nakonec to bude vypadat, že tu i někdo bydlí, že? :-)

      Vymazat
  4. Baru, tak vidím, že tvoje galerie je už téměř hotová a je perfektní! Já na tý mojí už začínám taky pracovat. Lišty mám, některé obrazy na nich budou opřené, abych nemusela tolik ťukat hřebíčky a taky mohla častěji měnit ...:) A to staré kolo je fakt parádní! Moc se mi líbí. Já až budu bohatá, tak budu mít vlastní galerii v nějaké pěkné staré fabrice .... a když budeš chtít, tak ti tam uspořádám výstavu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téměř :-) Ještě tam bude pohlednicová fotka od Funkeho, ale nemůžu sehnat ten správný bazarový rámeček, perokresba od Myyna (doufám) a jedna malá gata deska. Já mám taky problém s ťukám hřebíčků a ne všechno vyšlo napoprvé, ale když už ťuknu, moc neměním a nebo vyměním jen fotku uvnitř. Vlastní galerie to je krásný sen, to se určitě domluvíme :-))) A děkuju!

      Vymazat
  5. Nádhera! Moc se mi to líbí. Ty černobílé fotky kluků jsou úžasný, ty se ti fakt povedly. Škoda, že nemáš větší prostor, máš tolik krásných fotek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jednou budu mít svůj velký pracovní prostor a tam se mi jich vejde podstatně víc :-)

      Vymazat
  6. Fotky jsou skvělé!! A navíc mě velmi zaujal věšák na klíče! Doufám, že by nevadilo, kdybych po nalezení správné větve, použila nápad pro nekomerční využití v našem domě ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jasně, že nevadilo :-) Už ho mám dlouho http://www.bgphotography.cz/2013/09/visi.html

      Vymazat
  7. Ahoj Baru-přesně takovouhle galerii dělám u nás doma. Proto jsem se té ptala na to vyvolání černobílých fotek. Začala jsem totiž dělat koláže z dětských rodinných alb a ty jsou černobíle a když jsem viděla, jak krásne to na bíle stěně vypadá, tak jsem se v tom rozhodla pokračovat. Tvoje kombinace jsou moc hezké. Moc se mi tvůj styl líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju. Já mám prostě černobílý fotky nejraději, barvy někdy ruší.

      Vymazat
  8. Krásné! Ten první post o Vaší galerii mi nějak unikl :( ... tak jsem si ho musela dohledat. Líbí se mi ta čistota!

    Já se těším, až budu dělat galerii na schodišti. Plánuji různě velké fotky asi jen rodiny a těch nejbližších ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Andreo. Mít větší prostor, taky zařadím víc rodinných, snad někdy později.

      Vymazat