úterý 27. ledna 2015

Interiérové focení 1/2015

Letošní první interiérové focení s Leou Fouskovou. Letos konečně snad dojde i na naši realizaci pokoje pro kluky, který pořád odkládám. Návrh bude samozřejmě dělat Lea, protože opravdu dovede využít každý centimetr volného místa. A přesně to budeme potřebovat. Už se na to moc těším. Ale teď zpět k poslednímu focení. Minulý týden jsme fotily ložnici s pracovním koutem v decentních tlumených tónech a dívčí pokoj. Tady mám pro vás malou ukázku a třeba inspiraci. Ložnice se mě osobně líbí velice, splňuje všechno to, co bych potřebovala mít doma. Bohužel i já mám pracovní kout v ložnici, protože se jinam nevejde, ale naděje, že budu mít jednou samostatnou pracovnu, umírá poslední, ne?


Detaily. Ty my máme s Leou rády :-)







Dívčí pokoj ... tak tohle by byl můj sen. Když si vzpomenu na ten svůj dívčí pokoj, poskládaný z univerzalu, je to úplně o něčem jiném. No ale ono tenkrát moc jiných možností nebylo. Dnes jsou možnosti takřka neomezené. Na tomto pokoji se mi líbí hned několik věcí. Třeba stoleček na kolečkách, který je navržený tak, že pasuje pod lavice, kam se může kdykoliv "uklidit". Nebo knihovna zasazená do šatní skříně a taky mě překvapila barevná kombinace fialové a tyrkysově modré. Nikdy bych neřekla, že tyhle dvě barvy se k sobě budou tak hodit. A pracovní stůl do oblouku jednou taky chci! Více o realizacích samotných se můžete dočíst na stránkách bytové designérky Leony Fouskové.





 




Zítra nás čekají další dva interiéry, tak už se moc těším.

Prima den!


Návrh a realizace: Ing. Leona Fousková
Výroba nábytku: FAIN INteriér s.r.o.

Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Oba pokoje jsou super. V ložnici je skvělé Ton křesílko a dívčí pokoj má úžasnou kombinaci barev. Leina vynalézavost se zde také nezapře! A já jsem díky pohledu z okna dívčího pokoje poznala, u koho je to asi foceno :-) Krásný bílý den ******

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ton křesílko miluju. Foceno je to kousek od Vašeho ateliéru, nad kostelem :-) U nás už je sníh zase pryč :-(

      Vymazat
  2. Děkuji vám oběma za pochvalu, moc mě těší! Důležitý je pro návrháře zejména klient, což je v tomto případě moc milá rodina, která mi naslouchá a dává prostor. To se pak pracuje výborně! Člověk se může lépe naladit a tvořit "na míru" - klientovi, ale i sobě (ze sebe). A o to jde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lejko nejen pro návrháře, není nad to, když je člověk s klientem naladěný stejně, to je potom radost pracovat a je to vidět!

      Vymazat
  3. Krásná harmonie! Tvůj objektiv úžasně zachitil i intimní atmosféru, kterou návrhiřka báječně vykouzlila! Jste dobře sehraná parta:-)
    Už se těším nadalší vaše "kouzlení"!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme za pochvalu! Už máme nafoceny další tři interiéry, jen to musím zpracovat :-)

      Vymazat