čtvrtek 29. ledna 2015

Ženské nutnosti

Poslední dny jsou pro mě víceméně pracovní a foťák téměř nedávám z ruky. A když nefotím, sedím u pc a upravuju. Což je samozřejmě prima  a strašně mě to baví, ale trochu zanedbávám blog. Jenže než sem dávat za každou cenu kdejaký výcvak, přidám raději jen kosmetické tipy, které mi zpříjemnily poslední dny. Oblíbila jsem si nový barevný odstín (marsala), abych trochu oživila můj šedočerný šatník. Výrazná rtěnka a lak na nehty bohatě stačí. Oboje MAC. A další úžasnou věcičku, kterou tu musím zmínit, je olejíček Equilibrium z řady Aura soma. Samotné slovo equilibrium znamená vyváženost a rovnováhu a je to malý zázrak. Lahvička obsahuje energii rostlin a minerálů, které dokáží vyrovnávat, harmonizovat a revitalizovat všechny roviny našeho já. Je to taková barevná terapie duše. Lahvička se vybírá intuitivně! Já si vybrala tuhle a nemůžu se jí nabažit. Co vy a výrazné barvy v líčení? Líbí nebo ne?








Užijte si prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Barvička je krásná- obdivuju ale na někom. Já jsem strašný introvert, takže vždycky když si hodím nějaký výrazný lak na nehty tk jsem z toho nesvá a vydrží to tak 2-3 dny :-D. Stejné to mám s rtěnkou. Spíš si vyhraju s odstíny na očích a nebo v oblečení. Možná dělám chybu že i když mám co ukazovat, tk se necítím ani s výrazným výstřihem nebo krátkou sukní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý by měl nosit to, co je mu příjemné a v čem se cítí dobře. Ať už je to oblečení či make up. Já se někdy doslova těším na výraznou rtěnku a někdy zase sáhnu po neutrálním odstínu. Oči nemaluju vůbec. A na oblečení nosím zásadně to, v čem se cítím fajn.

      Vymazat
  2. Mám ráda tyto tvé jemné-kosmetické příspěvky. Ráda se nechám inspirovat vyzkoušenými přípravky. Když vidím třeba na IG, kolik objemu kosmetiky mají některé ženy, tak si říkám, jestli je možné to vůbec spotřebovat. Já mám pár věcí, spotřebuji a koupím nové. Ten olejíček používáš jak? Ten vypadá moc dobře....
    Baru, moc krásné fotky.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já to mám stejně. Raději kvalitní a méně, než dreků plná koupelna. I když ten olejíček není ani tak úplně kosmetickou záležitostí, i když samozřejmě z části taky, krásně voní, ale hlavním jeho úkolem je harmonizovat duši a tělo. Něco k tomu najdeš tady http://www.aurasomaafengshui.eu/cz/clanek-2-2/main nebo tu http://www.barevnysvet.eu/www-eshop-rychle-cz-barevnysvet/eshop/1-1-Aura-Soma/1-2-Lahvicky-Equilibrium Já ale tentokrát nekupovala přes net, ale byla jsem u kamarádky, která se zabývá homeopatií, dělá Bachovky a tyhle podobné alternativy včetně barevné terapie. Já jsem loni najela na konstitučné homeopatii a ta mě k tomu vlastně přivedla. Jinak olejíček se vtírá do určených míst + tam kam chceš ty, kde to cítíš jako potřebu.

      Vymazat
  3. Také by mě zajímalo, jak se používá olejíček a k čemu slouží :-) Jinak výrazné líčení se mi líbí, ale já osobně červené rtěnce stále ještě odolávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, viz odkazy v komentáři nad tebou. Zkus na to kouknout, myslím, že tobě by se to mohlo líbit. Já tu rudou s chutí doplnila ještě touhle vínovou, ale všechno má svůj čas a taky ji nenosím pořád :-)

      Vymazat