sobota 6. prosince 2014

Vánoční jarmark

Jestli vás včera nesebral čert a jestli se vám nechce zmokat venku, protože u  nás na Moravě opět prší, mám pro vás jeden předvánoční tip na výlet. Art jarmark v kavárně Kafe za rohem v Boskovicích. Přímo ve starých Židech. Přesně tak si totiž představuju advent já! Každý víkend aspoň jeden výlet. V Boskovicích na vás čeká víc než rodinná pohoda moc příjemné kavárny, ale taky spousta dobrot a výtečný punč! Tentokrát jsem nemusela pít jen dětský, takže jsem si s chutí dala zázvor s brusinkou. A musím říct, že lepší jsem dlouho nepila. Tak neváhejte, vánoční jarmark potrvá ještě dnes do 20 hodin a celou neděli 7.12. od 10 do 20 h. Najdeme tam mýdla, svíčky, přáníčka, pletené šály a čepice, dřevěné hračky a spoustu dalších krásných drobností včetně mých polštářů, bloků a diářů. 







Kavárnu provozují tři mladé dámy. Katka, Kristýna a Bára. A určitě to dělají dobře, protože je tam prostě fajn. A nejen, že provozují kavárnu, ale vyrábějí i krásné dřevěné figurky. Vyřezávané z lipového dřeva. Nádhera! Těžko odolat a tak koník a ovečka putovali k nám. 








 

Můžete tu v klidu a stylově (a hlavně v teple) popíjet punč, u toho vybírat krásné handmade věcičky, poklábosit s domácími a prostě si užít chvilku klidu a pohody. Strávili jsme tu celé dnešní dopoledne a dětem se odtama ani nechtělo. Starší pirát sice dobírá antibiotika, ale bylo mi ho líto, že je celý týden zalezlý doma, tak jsem ho vzala taky. Kluci se zabavili skoro sami, protože i na malé neposedy jsou tu připraveni. Kreslící stěna a hrací koutek nechybí.



 
   

 Tak jestli na zítřejší neděli nemáte ještě žádný program, vydejte se na vánoční jarmark a nasejte vůní Vánoc, protože v Kafe za rohem vědí jak na to! 
Prima sobotní podvečer.


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Škoda, že jsem dnes neměla taxík, ráda bych se do Boskovic zase zajela podívat...Tak jsem se vypravila dopravními spoji směr Brno-Bystrc a s kamarádkou jsme si udělaly předvánoční besídku s výborným francouzským vínkem a dobrůtkami. Asi jsem byla hodná, protože jsem dostala samé pěkné dárečky pro potěchu všech smyslů...:-) Každý adventní víkend jeden výlet = skvělý nápad :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, Baru,že jsem mohla nakouknout prostřednictvím fotek, protože naživo se tam bohužel do zitřka nedostanu, ale jestli pojedeme kolem, určitě se v kavárničce zastavíme. Je totiž málo takových míst, kde by mě mí malí špióni nechali vypít kafe a dětský koutek zde vypadá slibně;-). Váš klučík je kouzelný, jak nějaký skříteček z pohádky. Krásný a pohodový advent, přeji Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kluky hlavně zaujala ta kreslící zeď. A dneska byl skřítek výjimečně fakt hodnej jak už dlouho ne :-) Jinak je to spíš čert a pořádně rohatej.Krásný advent i Vám.

      Vymazat
  3. Samá lákadla, příjemné prostředí, ale... kapánek z ruky:-)

    OdpovědětVymazat