pondělí 8. prosince 2014

Fotka jako dárek

Určitě potěší, nemyslíte? A rozhodně to nemusí jen vánoční dárek. Pokud máte rádi decentní focení, třeba jen s lehkým náznakem Vánoc, bez dekorací, mikulášských čepiček, baněk a jiných ozdob, jsme na stejné vlně! Využijte tedy poslední možné termíny focení. Už jen 10.12. a příští týden 15.12., 17.12. a případně 21.12. Focení probíhá v interiéru Zámecký sýpky Blansko a je třeba se objednat předem! Kontaktovat mě můžete zde nebo tady.  Jedna malá ukázka z nedělního focení s milou Julinkou. Děkuji rodičům za laskavé svolení s publikování fotografií.







Pohodový týden!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Krásné fotky!!! Také mě nepřestává každoročně ve školce udivovat kreativita fotografů... bohužel to asi koresponduje s vkusem učitelek. Letošní avizované fotografii, kdy dle slov paní učitelky vybraly opravu krásnou kombinaci se sněhulákem, jsem na přání mé dcerky málem podlehla. Naštěstí se další den objevila na nástěnce i ukázka toho míněné krásného zátiší a já využila toho, že malá koukala dost vyjeveně na plastového sněhuláka a celkem svolně souhlasila s tím, že to přepíšeme a já ji raději vyfotím s opravdivým na zahradě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já říkám každému podle jeho gusta, ale osobně ty vánoční rekvizity a různá vánoční pozadí fakt nemusím :-) Ale když se to někomu líbí, proč ne. Ideální je neutrální fotka, jemná, čistá kde vynikne portrétovaná osoba a ne to všechno kolem. A přeju ať je toho opravdického sněhuláka brzy z čeho postavit.

      Vymazat