pátek 12. prosince 2014

Simply red

Aby to tu nebylo pořád jen vánoční ..... Příspěvky o kosmetice a módě moc nepíšu. Dnes ovšem výjimečně jeden přidávám. Já vlastně ani fashion blogy nesleduji, protože mi přijdou všechny tak nějak na jedno brdo. Až na jediný  a tím je blog Le Simple, který píše sympatická a krásná Jája. Blog ani Jáju asi není třeba představovat, známe všichni. Její stránky plně korespondují s názvem, jsou plné fashion a kosmetických tipů, najdete tu módní doplňky a to všechno s lehkostí a vkusem. Fotky vždy velmi kreativní. No a abych to zkrátila, tak jsem podlehla svodům a pořídila si rudou rtěnku M.A.C., kterou Jája nedávno na svém blogu představila. Já, která se nelíčím! S rudou barvou na rtech už koketuji více než rok, vlastně od té doby, co jsem rezavá, ale zatím všechny zakoupené rtěnky skončily hluboko v šuplíku nebo rovnou v koši. A lesky nesnáším, protože jsou ulepené. Rtěnka od M.A.C. ale předčila moje očekávání. Je úžasně sametová, krémová a hlavně je matná. Což mi vyhovuje. No a jak se říká, nejhorší je udělat ten první krok a tak jsem to moc neodkládala a rovnou jsem v ní dnes dopoledne vyrazila na svatební mini focení. Mimochodem krásné počasí jsme měli! Fotili jsme venku a takové sluníčko dlouho nepamatuju.





A abych taky přišla s nějakým vlastím tipem, mám pro všechny milovníky jednoduchosti tip na so simple. To jsou šperky a doplňky, které pod touto značkou tvoří Eva z blogu Gather moments. Čisté, jednoduché a krásné. Tak určitě nakoukněte!



K výrazné rtěnce se mi líbí jednoduchý outfit, třeba bílá košile nebo oblíbený černý či šedý rolák. Já vůbec ráda nosím černou. Na zimu jsem si pořídila vlněný kabátek černé barvy a teď ho nosím skoro pořád. Na nehty potom už jen decentní nude lak na nehty. Dobře drží a odstín splňuje třeba gel lak od Lorealu. A co vy a rudé rty, nosíte?

Užijte si víkend a nezapomeňte soutěžit o diář s pohlednicemi a brož!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Ahoj Baru-ja mam hrozne rada vyrazne rtenky, protoze si nemaluju oci a mam rada kosmeticky minimalismus:-) kazdopadne ciste cervena mi neslusi, tak nosim malinovou od Lancome a miluju ji. Kdyz najdes tu pravou, neni co resit:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to mám, Veru, stejný. Oči nelíčím, občas si nechám řasy nabarvit u kosmetičky, jinak mi řasenka vadí. Možná proto, že nosím černý brýle, nemám potřebu oči dál líčit.Ovšem tu rudou rtěnku jsem si zamilovala hned.

      Vymazat
  2. Baru, já to mám zase naopak od Veroniky nade mnou. Líčím si oči, tak rty nechávám přírodní. Ale červená na rty se mi u jiných moc líbí, na sobě jsem zkoušela a nemůžu si na to zvyknout. Možná jsem ale ještě nenašla tu pravou rtěnku. Ta tvoje má krásný odstín. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to chápu. Já bych taky nemohla mít nalíčeno oboje. Ale máš pravdu, chce to najít ten správný odstín, což někdy může trvat.

      Vymazat
  3. Baru, děkuji moc za zmínku, mám velkou radost, že se náramek líbí! :))
    A jinak rudá rtěnka...zkoušela jsem, ale nakonec jsem si ji ještě před vyjitím z domu setřela, nějak jsem se necítila. Ale zato tmavě vínové nehty na nohou (a občas krátkodobě i na rukou) ty můžu! A blog Le Simple je taky můj oblíbený! Krásný den přeji..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co! A líbí moc. Po dlouhé době šperk, který nosím :-) K rudé musí asi člověk dospět časem, tak to nevzdávej, je to totiž strašně šik ;-)

      Vymazat
  4. Pokud na to nezapomenu, tak si rty maluju, ale je fakt, že na to zapomínám poměrně často :). Jinak se mi to ale moc líbí.
    Jo a poslední dobou nosím téměř výhradně šedou a černou. A cítím se v tom nejlíp... Doplňuju jenom barevnou šálou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi můj člověk! Já někdy ani nedoplňuju, snad jen ta rtěnka teď a občas vytáhnu jednobarevnej svetr (červená, modrá).

      Vymazat
  5. Rtěnka vypadá moc hezky a moje mamka se tak líčí snad odjakživa (ano, chce to odvahu!) :-) Ale já bych se v ní necítila, vzhledem k bledé pleti volím růžový odstín...:-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ze začátku to odvahu opravdu chtělo, ale stačí den, max. dva a už si člověk zvykne. A já jsem taky bledule, o to výraznější ten kontrast je :-)

      Vymazat