středa 12. listopadu 2014

Nová spolupráce a bloky s autorským designem

Před více než měsícem jsem tu psala o tom, že jsem si nechala vyrobit vlastní pohlednicové diáře, které celé stojí na mých fotografiích a barevných pohlednicích. Ale protože kolem toho všeho vzniklo poměrně dost povyku, rozhodla jsem se, že je nebudu nabízet v eshopu. Ruku v ruce s diářem a ve stejném designu vznikl i blok velikosti A5, který bych vám dnes ráda ukázala a nabídla. Blok totiž bude v prodeji celoročně, protože ani já ani nikdo jiný nemá patent na výrobu bloků či diářů a navíc jsem se tak mohla zapojit do podpory sociální firmy Semitam, která bloky a diáře pro mě vyrobila. Nebylo náhodou, že jsem vybrala právě tuhle firmu. Jednak jako jedna z mála firem (vlastně jediná) byla schopna splnit moje požadavky a hlavně se mi jejich filozofie opravdu líbí. Semitam dává pracovní příležitosti lidem, kteří na trhu práce jen velmi těžko hledají pracovní uplatnění. Havlíčkobrodská firma poskytuje i psychosociální podporu  a nabízí možnost získat nové dovednosti  právě takovým lidem, kteří to potřebují nejvíce. A právě zaměstnanci této firmy pro mě a samozřejmě i pro vás vyrobili tento A5 blok z recyklovaného papíru, jehož koupí můžete i vy přispět svojí "troškou do mlýna".







A ještě něco málo k bloku samotnému. Jeho přední strana je opatřena mojí autorskou fotografií vytištěnou na knihařském plátně, zadní strana barevně ladí a je potažena šedým plátnem. Přední výlep je čistý, na zadním výlepu najdete ve stručnosti filozofii firmy Semitam a kontakt na mě (odnímatelný). Pro tento blok jsem zvolila červenou kroužkovou vazbu na horní straně a k tomu ladící červenou gumičku na zajištění stejně jako tomu je u diáře.  Uvnitř je 60 čistých listů z recyklovaného papíru o gramáži 80 g. A pokud se vám tento blok líbí, můžete jej zakoupit v eshopu na Fleru nebo mi napište na email grunwaldova.barbora@seznam.cz. V plánu je samozřejmě další spolupráce a nové motivy, ale ty budou zřejmě až po novém roce. Nechte se překvapit!



A pokud si chcete přijít blok okouknout osobně, zastavte se 6. - 7.12.2014 do Kafe za rohem v Boskovicích (už jsem o něm psala zde),  kde se v těchto dnech bude konat vánoční jarmark. Tam najdete nejen moje fotografie v rámech, ale i fotopolštáře, bloky a ještě něco navíc. Můžete tu posedět, vypít si opravdu výtečnou kávu, nakoupit vánoční dárky a potom se třeba projít starým židovským městem, protože tahle stylová kavárně se nachází přímo v jeho centru.  Budu se na vás těšit!

Mějte krásný den ♥


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Baru-moc hezka spoluprace! Skoda, ze Boskovice hsou pro me z ruky, sla bych na ten jarmark... Jsem zvedava, co dalsiho tahle spoluprace prinese:-)!

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, díky. Spolupráce se Semitamem určitě přinese další bloky a kavárna mi nabídla uspořádat u nich výstavu. Takže se těším na oboje :-)

    OdpovědětVymazat