čtvrtek 21. srpna 2014

Strašně skromný dítě ...

Marťa dostal za vysvědčení knížku a taky speciální poukázku na splnění jednoho přání. Připraveni jsme byli na všechno. A on si vybral minigolf! Jít si zahrát s rodinou minigolf. Rozumíte ... žádnej mobil, žádnej Minecraft ani nic podobnýho. Takový skromný dítě to je, pravý opak toho mladšího :-) Tak jsme minulou neděli vyrazili. A Marťa si to fakt užíval. 






 
 I Vítka to bavilo, určitě celých 5 minut, než si našel lepší zábavu a kladl nám překážky z klacků u jamek. Byla to zábava pro celou rodinu.



Ovšem nejvíc mě pobavilo, když jsem panu Božskému dala foťák do ruky a povídám mu, aby mi udělal aspoň jednu pěknou fotku, ale pozor, mám tam pevný sklo! Výsledek můžete posoudit sami. Aspoň mi to přišlo vtipný :-)



  
Podtrženo sečteno, stejně jsem byla poslední :-) Ale jestli bude ještě aspoň trochu slušný počasí, tak se na minigolf v Blansku vydáme brzy znovu. Je to fakt zábava pro celou rodinu. My s sebou měli i dědu s babičkou a dokonce prababičku z Brna. Jen ten areál by si zasloužil větší péči. Za těch pár let, co jsem tam nebyla, se vůbec nic nezměnilo. A je to škoda, protože na přehradě je krásně.



Užívejte poslední prázdninové dny!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. A teď nevím, jestli se můj komentář odeslal nebo ne :-) Tak uvidíme :D
    Hezký den!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím proč, ale poslední dobou komentáře zlobí. Už se to stalo víckrát, že někdo psal, že poslal komentář a nic. A ve spamech není nic. Tak nevím.

      Vymazat
  2. Hmm, neodeslal :-D Tak znovu!!!
    Baru, psala jsem, že Marťa je teda fakt borec :-D Zajímalo by mě, co by vymysleli naši kluci, ale radši to zkoušet nebudu ..... U nás je to spíš obráceně, že skromnější je ten mladší. Ale bohužel starší brácha je pro něj velký vzor, takže se rychle učí zrovna to, co nepotřebujeme, aby se učil :-D
    Tak hezký zbytek prázdnin!!!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzor ne vzor, Vitouš si jede tu svou a to má vzor fakt dobrej. No uvidíme. Hezký zbytek prázdnin i vám, vás čeká první třída letos, že jo?

      Vymazat
    2. Díky :) Jojo, měli jsme odklad, tak až letos. Jsem na toho našeho "bohéma" zvědavá, jak mu půjdou povinnosti :-D

      Vymazat
  3. Zase jedno dítě s nohama na zemi:-), to potěší a ujistí... Sportovce opravdu nezapře!!! Hezká reportáž:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, díky. Potěší, to jo a snad to i vydrží, ale věřím, že to má člověk někde hluboko v sobě. Za to ten druhej miláček nám pěkně dává :-)))

      Vymazat
  4. Baru, tak takového skromného kluka bych chtěla také domů!
    Ještě, že máte i toho mladšího, aby to bylo všechno v rovnováze ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to teda jo, ten to všechno vyváží až až. To abych to neměla tak jednoduchý, Jani.

      Vymazat