pondělí 18. srpna 2014

Rozhledna Žernovník

Krásný začátek týdne! Pokračujeme rovnou tipem na další výlet. Tentokrát novou rozhlednu. Čtvrteční dopolední výlet na Porčův mlýn byl se zastávkou na Žernovníku, kde vyrostla úplně nová rozhledne. A je moc pěkná!





Cestoval s námi i pan Tukan a dostalo se mu těch nejkrásnějších výhledů!




A měl k tomu i odborný výklad :-) 



 



A hlavně ty výhledy jsou moc pěkný! Tento týden bude pracovní. Kluci jsou na pár dní u babičky (jupííí) a já musím pohnout zase trochu s tou kuchyní a taky mám naplánováno jedno předsvatební focení, na které už se moc těším. Nebude chybět ani další recept, reportáž z kulturní akce a určitě ještě něco navíc.

Příjemný start do nového týdne!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Nádhera! Díky, že se s námi podělíš o tak krásná místa!
    Kluci se vážně mají, tolik krásných výletů. Jako dítě jsem akorát venku skákala panáka a gumu!!!
    Krásné fotky! Chválím.
    A pojedeš letos na nějakou poznávačku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se teda mají! Já to jako dítě měla dost podobné a tak se snažím to dělat jinak. Jani, poznávačka byla už naplánovaná na září do Paříže, ale mám mít půl roku klidový režim, teda už se mi to vlastně krátí, už jen do listopadu a tak jednou doopravdy poslechnu co mi říkají. Zdravotních peripetií bylo víc než dost a Eiffelova věž tam bude stát pořád. Pořád jsem to zvažovala a přemýšlela, ale raději jsem si naplánovala focení, aby mě to moc nelákalo. Ony ty poznávačky jsou náročný, alespoň loni Řím teda náročný byl. Všechno má svůj čas a já už raději nic plánovat nebudu.

      Vymazat
  2. Baru, užíváte si prázdniny co to jde! A tak to má být. Je fajn, že tvoje děti ještě neprotestují, jsou malé, ale až to přijde....:) Tak si užívejte a těsím se na další výlety!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprotestují, výlety vyžadují a až je to přejde, budeme zase cestovat s panem Božským a na to už se taky těším! Pěkný zbytek prázdnin, Jani.

      Vymazat