pátek 15. srpna 2014

Pracovní střípky

Některé akce, které fotím, na blog vlastně ani nedávám. Tak přidávám pár pracovních střípků z posledních dnů a foto akcí. Taky pracuji na nových věcech, které snad již brzy spatří světlo světa. Je to strašně fajn pocit, když se koníček stane prací ...










Strašně mě baví průběžná fotodokumentace rodící se třídy v mateřské školce v Blansku. Fotím na etapy jednotlivé práce a fakt si to užívám. Je fajn mít vše zdokumentované od A do Z. A jestli se o tomto projektu chcete dozvědět více, koukněte na stránky designérky Leony Fouskové, která to celé navrhla a teď dohlíží na to, aby to všechno dopadlo na výbornou, o čemž já osobně vůbec nepochybuji!



Taky jsem fotila business fotografie pro developerskou společnost, což bylo to zase úplně něco jiného, nového a zajímavého. Fotky budou použity pro účely prezentace jak webové, tak tištěných materiálů. Už se těším na finální podobu.




A další dva dětské pokojíčky jsou zdokumentované. Více fotografií z této akce najdete na mých stránkách BG Photography na Photodecku v záložce interiéry. Mimochodem, měla bych poděkovat za vysokou zobrazovanost mých stránek a to především návštěvníkům (návštěvníkovi?) z Blanska, protože ta je opravdu závratná. Dnes fotím s Lejkou opět pokračování zrodu Modré pastelky.  A protože je pátek, přeju vám všem pohodový víkend a příští týden se můžete těšit na další tipy na výlety a kulturní akce a taky další dýňový recept.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Baru, moc se těším na další focení :-) A taky jsem zvědavá, kdo je ten "Velký bratr", co se dívá! Třeba se konečně ozve a vyjde z anonymity! I když trochu tuším...Zajímavé fotky jsou prostě inspirující!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tušíme obě :-) Budiž díky Velký bratře :-) Taky se těším a děkuju!

      Vymazat
  2. To je úžasný ... jak se Ti to daří. Školka bude určitě krásná a ty pokojíčky .. hezké, úhledné, uspořádané, taky bych k tomu jednou chtěla dojít:) Ten náš je jeden velký barevný chaos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to raději nebudu moc reagovat, ať to nezakřiknu, ale mám za sebou 8 měsíců, kdy se tomu věnuji profesně a jsem spokojená. Nic není hned a zadarmo, ale pomalu a jistě všeho přibývá. A díky focení pokojíčků (už jsem jich fotila celkem dost) jsem zadala návrh profíkovi, takže se kluci můžou na začátku příštího roku těšit na nový pokojíček.

      Vymazat