úterý 26. srpna 2014

Kalendář 2015

Pamatuji si, jak mi někdo z mých čtenářů před více než rokem napsal, že můj původní blog s černým pozadím (skalní čtenáři jistě pamatují) byl jako luxusní galerie fotografií. A právě tato slova mi byla inspirací při tvorbě nástěnného kalendáře pro rok 2015. Nepamatuji si už přesně, kdo mi to napsal, ale vím, že to byla reakce na nový vzhled mého blogu, který už mám vlastně rok. Ano, černé pozadí už je zde na blogu minulostí, ale pokud máte zájem, můžete si zakoupit kalendář ve formátu A3, kde najdete právě na černém pozadí výběr mých fotografií. Loni jsem nad kalendářem bádala tak dlouho, až jsem ho prošvihla, tak letos s dostatečnou časovou rezervou.



Kalendář je vytištěný na kvalitním 200 g papíře Profi Print. Má A3 formát (420 x 297 mm ) na šířku s kroužkovou vazbou a matným povrchem. Černé pozadí dává vyniknout nejen samotným fotografiím, ale taky kalendáriu v bílé barvě. Pouze víkendy jsou červené.





Jak vidíte, najdete zde od všeho něco. Příroda v mém vlastním podání, oblíbený industriál i sedací zákoutí. To vše zabaleno do minimalistické podoby. Můžete si tak celoročně užít procházku mou galerií. Kalendáře jsou již skladem a připraveny k odeslání.  Zakoupit je můžete v eshopu na Fleru nebo si o něj můžete napsat na email grunwaldova.barbora@seznam.cz. Cena je 499 Kč + poštovné a balné 99 Kč (zasílám v papírovém tubusu, díky tomu je cena balného bohužel vyšší). Ráda vám jej zašlu. 

Pěkný den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

12 komentářů:

  1. Wow! Paráda! Přeju Ti, ať se kalendáři daří a dobře se prodává! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, první už se prodal, tak snad je to dobré znamení :)

      Vymazat
  2. Báro, opravdu moc povedený kalendář s nádhernými fotografiemi! Nasadila jste mi s ním brouka do hlavy, mám o čem přemýšlet ;-) Každopádně ať má úspěch!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju! Tak brouka vyhnat z hlavy ven a včas objednat :) Je jich omezený počet neb dotisky nemůžu dělat po kusech :-)

      Vymazat
  3. Pěkný a fotky se dají pak zarámovat :). Líbila by se mi i menší verzie na délku, neplánuješ? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Ano, dají, samotná fotka je A4. Menší verzi neplánuji :)

      Vymazat
  4. Báro, vybrala jste moc hezké fotky! Kalendář vidím jako přirozený vývoj Vaší práce, Vaše fotky budou dělat velkou radost spoustě lidí, kterým je Váš styl blízký. Ještě si párkrát obrázky prohlédnu a objednám:) Přeji Vám, ať se dobře prodává! Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renato, děkuju. Jsem ráda, že se Vám líbí. Vím, že není pro všechny, ale už dávno mám v hlavě srovnané, že se nepotřebuju zalíbit všem. Mám svoji vizi a té se chci držet, byť se setkávám i s jinými názory. Není potřeba zaujmout dav, ale oslovit jedince. Děkuju!

      Vymazat
  5. Barčo, to je náádhera! Úplně bych ho viděla na své zdi, fakt krása, jsi neskutečně šikovná!
    Ježiš to je luxusní, člověk může být sebevíc plnej z oběda, ale tohle bych si dala fakt naráz hned!:)))
    A mimochodem skvělý blog, hned zakládám k oblíbeným a projdu si ho pěkně celý;))
    Krásný den, Lucka

    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, Vítej. Jsem ráda, že se ti blog líbí, ráda tě tu uvidím časteji :)

      Vymazat
  6. Teda moc krásná práce! Kdybych neměla kalendář od www.pg.cz hned kupuji ! Tak za rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlo, určitě i letos kalendáře 2016 budou :-) Děkuju!

      Vymazat