pondělí 25. srpna 2014

Cesta z města

Vůbec nevím, jak se tady té krajině říká, ale bylo tu nádherně! Jezdím kolem pěknou řádku let  a strašně mě to lákalo jít se kouknout, kam tahle cesta vede. A tak jsem vzala kluky a udělali jsme si fajn páteční odpoledne kousek za městem. Jediné co vím je,  že jsme viděli Chlum zase z druhé strany. Moje neorientace je bezkonkurenční a lehce zabloudím i podle mapy. 







Chlum ale poznám bezpečně. Původně jsem se chtěla vydat s klukama tam, ale pan Božský, znajíc můj orientační (ne)smyl, mi to vymluvil, ať raději sama nechodím nebo zabloudím.




A hoši si to náramně užili. 






Já se těch výhledů nemohla nabažit. Znáte mě. Nikdy bych neřekla, že mě bude bavit fotit krajinu. A baví!








Jak málo někdy ke štěstí stačí ... Přeju všem příjemný začátek posledního prázdninového týdne a na co se můžete tento týden na blogu těšit? Mám pro vás připravené další dva recepty, ve čtvrtek se dozvíte jméno vítěze stále probíhající  soutěže a taky mám pro vás další novinku, kterou již netrpělivě očekávám přímo z tiskárny.

Prima den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Určitě hezky strávený den, a tak to má být :o) Pěkný zbytek prázdnin, Štěpka

    OdpovědětVymazat
  2. Není nad zelenou barvu! Čím jsem starší, tím víc rozumim tátovi, že touží po hájovně ztracený někde daleko v lese :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo já to mám hodně podobně. Taky pořád toužím po domě s velkou zahradou nejlépe na samotě u lesa, ale to město by mi zatím asi chybělo. Je to asi moje zdechlost, ale spoustu věcí je tu tak nějak jednodušších. Už kvůli škole, kroužkům atd. Ale ráda do zeleně prchám :-)

      Vymazat
  3. Myslíš Báro Chlum Letovice? Asi jo že, vidím v dálce starý lom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam se narodil můj dědeček a jezdili jsme tam na prázdniny ;). Je tam nádherně, kraj který mi přirostl k srdci :)

      Vymazat
    2. Mně taky, mám to tu strašně ráda.

      Vymazat