úterý 15. dubna 2014

Velikonoce nebo jen jaro?

Ani nevím, jestli můžu tento příspěvek nazvat velikonoční. Rok od roku ubírám, loni jsem měla víc inspirací a chuti do velikonočního zdobení, ale mě ty vajíčka letos nějak moc neberou. Pokud ale chcete kouknout na starší "ročníky",  můžete kliknout sem. Ještě jeden tip ale přece jen mít budu, už ve čtvrtek na blogu! A pozor, dnes opět v růžové :-)










Nejlepší dekorací jsou živé kytky. Vůbec nevím, co se mi stalo, ale nesmírně se mi teď líbí růžová. Navíc opakující se prvek v interiéru mám ráda, pryskyřníky ještě raději. No strašnou práci mi to zdobení dalo :-) Kraslici s černou mašličkou mám od loňska, loni jsem nemohla sehnat bílá vajíčka, tak jsem je natřeba Balakrylem no a letos jsem přidala dvě obyčejná bílá vajíčka. Jo a prkýnko je od Ferm Living, akorát je mi líto na něm krájem, tak slouží na dekoraci.

Tak příjemné velikonoční přípravy!

12 komentářů:

  1. Líbí se mi ta černě pomalovaná vajíčka, to vypadá stylově. A prkýnko je boží, též bych na něm nic nekrájela :))).
    Já Velikonoce přecházím ještě víc, než Vánoce. Nakonec jsem udělala na Fler jenom dva tématické obrázky, neboť mě to nebere. Jaro samo o sobě mi připadá mnohem zajímavější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, já to dělám hlavně kvůli dětem. Marťa chce pořád něco dekorovat a tvořit :-) Včera dělal celkem pěkný kraslice.

      Vymazat
  2. Krásná, minimalistická dekorace výborný nápad s tou černou stužkou a prkýnkem - toho je na krájení opravdu škoda :-)
    Já Velikonoce nesnáším od mala, spíš se snažím si to doma zdobit jarními motivy obecně, ale pár hezkých kraslic jsem měla ... než mi minulý týden spadla váza s kroucenou vrbou, na které jsem je měla pověšené, a všechno se mi rozbilo ... takže já jsem letos z obliga a už to hrotit nebudu :-) Mám jen jednoho roztomilého porcelánového zajíčka, ten mě dojímá, ale jinak fakt už nic ...Dneska má Eliška odpoledne ve školce velikonoční dílny s rodiči, tak se tam asi budu muset k nějakému tomu zdobení kraslic vzepnout, ale vnitřně s tím opravdu nesouhlasím :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta černá stužka byl můj loňský maximální výkon :-) Marťa jako kluk by zdobil pořád, musím ho krotit, ale včera jsem mu dala volnou ruku, dělali ve škole zajímavé kraslice, mně se to celkem líbilo a tak je dělal včera i doma. Úžasný, kolik radosti z toho měl a o tom to je. Takže nakonec máme ještě další tři, dneska nafotím na blog.

      Vymazat
  3. Moc pěkný, geometrie v čb a růžová vypadají skvěle. Já držím obojí Velikonoce i jaro:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě nejhezčí dekorace najdu vždycky tady!!!! Ať žije minimalismus!!! Líbí,líbí,líbí.........

    OdpovědětVymazat
  5. Kapka romantiky v minimalistickém interiéru, vůbec tomu nerozumím, jen vím, že je to moc hezké a čisté. martina

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem ti to říkala že na barvy se musí dozrát :-D
    Ta stříbrná kraslice s černou služkou se mi strašně líbí!! Napadá mě u něho pařížská elegance z 16. obvodu ;-) Prkénko FL krása a pryskyřníky ty miluju <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aný, jenže já se bojím, že to není konečný stav, ale jen něco přechodného :-) Kdybys viděla, jakou chystám koláž na pondělí ... :-D No však uvidíš. Každopádně děkuju!

      Vymazat