úterý 18. března 2014

Tyformy v Brně!

Kolikrát už jsem tu o nich psala? Mockrát, že? Tak pokud se vám líbí stejně jako mně, neváhejte a vydejte se do Domu umění města Brna, kde právě probíhá prodejní výstava. Původně jsem si myslela, že tam toho bude více, ale prostory Leporela jsou omezené. I tak si tam můžete tu krásu ohmatat a hlavně vše můžete koupit za zvýhodněnou výstavní cenu! Zase dělám reklamu zadarmo :-)





Ach ty šperky! Ty jsou opravdu skvostné! Škoda, že jich nosím tak málo. Zatím mám od Tyformy náhrdelník jeden, ale zvažuji, že zrovna ten černo- zlatý náramek si pořídím jako odměnu za nějaké další shozené kilečko.





 




Ale nejen šperky stojí za vidění. Misky, květináčky, sošky, vázičky ... vše inspirované přírodou. Ty tvary, ty formy! Mám je fakt ráda. Jejich kompletní nabídku najdete například na Fleru. A pokud si chcete tvorbu prohlédnout osobně, máte čas do 20.4.2014, kdy výstava končí. 

Fajn den!


16 komentářů:

  1. No to je nadhera. Sperky jsou skvostne s ty dekorace a vazy. Davam do oblibenych:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hned bych si dala čaj z té netradiční konvičky:-D

    OdpovědětVymazat
  3. To je opravdu nádhera, díky za tip na Fler, už jsem myslela, že budu muset do Brna :-) Prvního náhrdelníku jsem si všimla už ve včerejším Instalife a hned jsem si říkala, co je to za krásu :-) Ty vázy jsou taky skvostné ... krása, krása ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch prodejních míst mají více, ale na Fleru je sleduji pravidelně. Ještě jsem zapomněla vyfotit náušničky, ty taky stojí za to. Ostatně jako všechno :-)

      Vymazat
  4. Dělají moc krásné věci. Tady je radost dělat reklamu zadarmo ... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Těch pět váz - to je krásná fotečka!

    OdpovědětVymazat
  6. Júú, to je krása! Mňa fascinujú tí milučkí a tajomní vlkodlaci v Karpatech:-). Úžasné veci, ako hovoríš - skvostné:-), a ten čierno-zlatý náramok je výborný výber (ja myslím, že si ho určite zaslúžiš;-)). Jéj, a vidím tu aj svoj novučký šálkouškový náhrdelník♥, strážim si ho ako poklad, je nádherný. Táto moderná novodobá porcelánová tvorba ma proste dostala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě fascinuje všechno :-) Taky mám ráda porcelán a nejen jejich. Díky za návštěvu!

      Vymazat
  7. A přesně takhle by reklama měla vypadat. Nejen nadšeně, ale hlavně upřímně.) Ale stejně se musím přiznat, že i když o nich stále slyším a čtu, za srdce mě pořád nějak nechytly ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to vůbec nevadí, někdy to tak je a třeba to nepřijde vůbec :-) U mě to byla láska na první pohled.

      Vymazat
  8. Baro, jsem moc rada, ze o nich pises! Skoda, ze v Brne nebydlim a jen tak se tam na vystavu nedostanu. Sla bych hned. Ja je mam moc rada!

    OdpovědětVymazat