neděle 16. března 2014

Rozhledna Veselice

Dnešní počasí nám sice moc nepřálo, ale i přes šedou oblohu jsme odpoledne vyrazili na rozhlednu do Veselice. Cestou nás málem odfoukl vítr a byli jsme rádi, že jsme měli zimní bundy. Problém byl, že ji otevírají až v květnu, takže jsme se nahoru ani nedostali. Aspoň jsme se hezky prošli.







A ještě série fotek Pata a Mata. Nutno podotknout, že když jsou spolu, je to někdy (dost často) o nervy. Sice jsou jako kosí bratři, jeden bez druhého ani ránu, ale být na ně celý týden sama mi opravdu stačilo. Ani se nedivím, že ty matky na MD popíjejí každý večer vínko. Řekla bych, že občas je to pro přežití nezbytně nutné! Já jsem si dnes pro jistotu koupila portské. Aneb moje oblíbené rční ..... jedno dítě = žádné dítě!




Dětičky prostě neunavíte, to je marný boj. A chce to navíc pořádnou dávku trpělivosti.
Přiznejte se, kdo ji taky občas nemá?

Užijte si zbytek dne!

8 komentářů:

  1. Hanka Francová16 března, 2014

    Baru, naprosto s Vámi souhlasím.....taky mám takovou dvojku doma :o).......a to vínečko si večer dávám, na to přežití :o))))))) Hezký večer. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že nepiju (jen zcela výjimečně). Ale to portské je pro mě dnes velké pokušení :-) Pěkný večer, Hanko!

      Vymazat
  2. Na stejnou dvojku jsem bývala dost často sama...raději bez vínečka, protože bych se asi uvínečkovala do závislosti:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak já to mám podobně, velmi často sama a skoro abstinent. Raději si míchám lektvary do vody, třeba taková levandule s kapkou ylang ylang bude dneska to pravé :-D

      Vymazat
  3. Baru, budu se opakovat, ale fotky jsou parádní- jsou foceny novým objektivem? :-) prostě ty a fotoaparát si opravdu velmi rozumíte :-) Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, díky! Ano, jsou, seznámili jsme se velmi rychle, jsem z něj nadšená. Ty pevný skla se mi zamlouvají čím dál víc :-)

      Vymazat
  4. Já byla celou mateřskou závislá no hořké čokoládě. Díky ní, kamarádkám a babičkám jsem to s hyperaktivními nespavými dvojčaty přežila. Již nikdy více! :-) Kdyby mi chutnal alkohol, zaručeně bych skončila na odvykačce :-) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že kluci jsou normálně aktivní a naštěstí spí v pohodě, ale když jsem na všechno pořád sama, tak mi občas dojde šťáva. Čokoládu já zase moc nemusím a alkohol jakbysmet. Navíc jsem "v tréninku", tak si to nechci pokazit. Láhev zůstala včera nedotčena :-) Pěkný den i Tobě!

      Vymazat