pátek 7. března 2014

Místo pro odpočinek

Abyste neřekli, že vám sem pořád dávám nějaké depresivní fotky zchátralých prostor, tak dnes z jiného soudku. Ve středu jsem byla fotit u jedné velice příjemné rodiny na Vysočině. Tentokrát jsem fotila ložnici v mých oblíbených barvách. Kombinace šedé s modrou a černým akcentem se mi velice líbí.  No a když potom pracujete s někým jako je bytová designérka Leona Fousková, navíc v krásném domečku na Vysočině a ještě pro velice milou paní domu, to je symfonie a potěšení.




 
Detaily jsou důležité a někdy jen drobná změna udělá hodně. Mně se poslední dobou hodně líbí doplňky od Koziolu. Na fotografiích je to ten jelen a stojánek na šperky. Kdybych nosila šperky, už ho mám doma.





A ještě pár záběrů celku. Příjemný prostor pro odpočinek, nemyslíte? Tentokrát jsem měla jsem i živou dekoraci, nakráčela si do ložnice a celou dobu si hověla na dece v posteli. Těším se, až i tu naši ložnici dotáhnu do konečné podoby. Příště Vám ukážu ještě pár fotek ze stejného domu. A to krásnou kombinaci moderního stylu se starým.

Příjemný nadcházející víkend!


Návrh a realizace: Ing. Leona Fousková

18 komentářů:

  1. Baru, moc děkuji za spolupráci! Bylo to velmi milé a příjemné a fotky jsou skvělé! A když se k tomu přidají klienti, kteří Tě inspirují, to je radost pracovat! Více takových realizací. Hezký den všem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lejko, potěšení na mojí straně. To není snad ani práce, to je prostě kulturní zážitek! Těším se na další akce.

      Vymazat
  2. A ještě bych chtěla poděkovat výtvarnici Janě Jano www.jana-jano.com, jejíž keramické objekty a obrazy nám dotvářejí atmosféru prostoru při fotografování. A jeden z nich už paní domu zůstane, protože tam sedí jako ulitý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta keramika je úžasná, to jsem úplně opomněla napsat!

      Vymazat
    2. A nesmíme zapomenout na pana Bělehrada, truhláře z Olešnice, protože nábytek nestačí jen dobře navrhnout, ale musí ho někdo také umět vyrobit. A to pan Bělehrad umí, ty detaily na čílkách jsou jeho dílem a posunulo to můj návrh zase někam jinam, o třídu výše!

      Vymazat
    3. To jo, nábytek opravdu velmi dobře udělaný včetně detailů.

      Vymazat
  3. Středa byla opravdu neobvyklá... Milé dámy - jste obě OPRAVDU úžasné, člověku se při setkání s takový lidmi otevírá obrovský nový životní pohled na svět, člověka.. i na samu sebe a do sebe.....
    Umělců je nám všem třeba.....g

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy byla. Já děkuji, že jsem mohla být součástí! A těším se třeba někdy na viděnou.

      Vymazat
    2. Mohu jen potvrdit, děvčata! :-) Doufám, že budeme pokračovat :-)

      Vymazat
  4. Baru, to je skvělý fotit interiéry, to by mě jako práce taky bavilo .....moc :-) Používáš stativ nebo máš tak pevnou ruku? Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, však mě to taky moc baví. Zatím se mi ruka netřese, stativ vytahuju jen na dlouhý čas, což tady není třeba. Krásný víkend i Tobě!

      Vymazat
  5. Óóó, tak to je jiná "káva" než opuštěné továrny. Krásnéééééé fotky a dokonce s živým modelem, který se barevně hodí do interiéru!!! Tomu říkám dokonale vychytané detaily.
    Je to hrozně krásné bydlení.........můj sen.A asi nejen můj.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, vím, že staré fabriky nejsou zrovna Tvůj šálek kávy, tak snad sis aspoň spravila oko tady :-) Děkuju a pěkný víkend!

      Vymazat
  6. nádherné fotografie :) aj interiér, minimalizmus je naj :) pozývam na súťaž o bytové doplnky: TU

    OdpovědětVymazat
  7. Báro krásný! Polštářky z kravské kůže jsou stylové! Hezký večer, Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechala jsem si je ušít i domů, jen v jiném rozměru. Díky. Lucko. Pěkný víkend.

      Vymazat