středa 5. března 2014

Černé úterý

Včerejší emocionální houpačka. Na jedné straně velká radost z nového teleobjektivu s pevným ohniskem, na straně druhé obálka s červeným pruhem. Radost z focení si ale vzít nenechám. Dnes celý den fotím a hodlám si to užít!


Canon EF 85mm 1,8f USM

Přeji vám krásný den a všem, kdo řeší nějaké nepřízně osudu, navíc ještě hodně pozitivní energie. A díky všem čtenářům tohoto blogu za pokoření jednostosedmdesátitisícové návštěvnosti stránek ♥

Foto © Barbora Grünwaldová   

22 komentářů:

  1. Baru, držím pěsti.....zvládneš to.
    Mě minulý týden přepadlo zoufalství....pořád jsem si říkala, proč jsou lidi tak hnusní a závistiví. V tomhle je ta doba fakt zlá.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A závistiví to zase jsou, to máš pravdu Jani. Včera jsem si musela nechat přelakovat díru do laku, kterou mi někdo uštědřil hned u novýho auta. Zmetci! Díky za povzbuzení, dneska je zase o něco líp, protože si zrovna chystám vercajk na focení :-) Pěkný den!

      Vymazat
  2. Baru, řeším teď také velké životní problémy... Bude líp! Posílám Ti mnoho pozitivní energie ♥ Hlavu vzhůru! Těším se na nové fotky s novým objektivem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky! Někdy je fajn vědět, že v tom člověk není sám a že kromě té "špíny" kolem, existuje pořád spousta fajn lidí ♥

      Vymazat
  3. Je uzasne ako ludia, ktori su v tazkej zivotnej faze este dokazu podporit druheho "nestastneho"... Asi preto, ze sami citia ako velmi je to potrebne...
    Tiez mi v poslednej dobe je velmi tazko... Bojujem, snazim sa hladat zase nove cesty, ale je to tazke a unavne..
    Drz sa...
    A nejaky rychlokurz geniality ....fotenia by sa nenasiel?
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší je, že tyhle boje seberou člověku strašnou spoustu té pozitivní energie, ale důležité je nenechat se srazit až na zem. A když už se to stane, tak najít sílu zase vstát. Tak držím pěsti! A na rychlokurz geniality focení bych šla taky :-))) Díky ♥

      Vymazat
  4. Óóó! Užívej si focení a nenech si to zkazit. Prozraď mi parametry skla, ať mám zas o čem přmýšlet :) a jsi spokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je on, mého sdrce další šampión http://www.megapixel.cz/canon-ef-85mm-f-1-8-usm?gclid=CIqOzeyL77oCFSbHtAodcGQAIg Je spíše na portréty a technickou fotografii, což využiju doufám dnes. Zatím jsem ho testovala jen doma, ale za chvíli vyrážím fotit, tak jak budu mít hotové fotky, povím.

      Vymazat
    2. Vypadá to na fajn portrétovku, tak jsem zvědavá na recenzi. Světelnost je parádní!

      Vymazat
    3. Ve světelnosti nedělám kompromisy. Dnes jsem vyzkoušela na pár detailech a spokojenost maximální.

      Vymazat
  5. Baru, určitě bude líp, každý si občas projde životními problémy a setká se se závistí a nepřejícností. Tak se drž, ale vidím, že jsi silná a překonáš to:-) Užij si focení!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Focení jsem si teda fakt užila a není nad to mít kolem sebe fajn lidi a práci, co člověka těší. Díky Jani, až to bude za mnou, udělám asi velkou párty :-)

      Vymazat
  6. Já, pozitivní a optimistka-taky právě procházím špatným obdobím, přišla jsem o práci kterou jsem měla fakt ráda (prostě snižovali u těch co měli smlouvy na doby určité a končili jim-to že dobře pracujete nikoho dnes moc ani nezajímá) a sehnat nějakou podobnou-zdá se v našem kraji téměř nemožné,ono sehnat vůbec nějakou je tu problém.
    Ale hlavu vzhůru všem co bojují s nějakou nepřízni osudu a věřit, že snad bude brzy zase lépe.
    Přeji pěkný sluneční den a hezké focení :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím. A držím pěsti ať brzy najdete to, co hledáte. Díky!

      Vymazat
  7. Graluce k novému objektivu!!!!
    A držím pěsti, at se ti podaří kostlivce brzy definitivně pohřbít..........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Lucko! Radost jsem měla jako malá, to ty chápeš :-) A kostlivce taky pokořím, alespoň dneska jsem na něj úplně zapomněla!

      Vymazat
    2. Naprosto chápu a těším se na fotky!

      Vymazat
    3. No nevím nevím jestli se Ti budou líbit ty, co jsem dnes nafotila. Přijď kouknou zítra! :-)

      Vymazat
  8. Báro, držte se, z vlastní zkušenosti vím, že to chce hlavně pozitivní přístup a nenechat se tím semlít. Mně se jeden banální soudní spor vlekl neuvěřitelných dvanáct let a přitom šlo o naprostou prkotinu. Ke konci už jsem z toho byla tak vyčerpaná, že jsem to chtěla vzdát a mít už hlavně od všeho definitivně pokoj, protože i v těch hluchých obdobích, kdy spis ležel několik měsíců někde v kanclu a nic se nedělo, jsem na to podvědomě pořád musela myslet ... Hlavu vzhůru, určitě všechno dobře dopadne :)
    Já mám teď momentálně taky takové pitomé životní období - už skoro rok marně hledám po mateřské práci a stojí to čím dál tím víc úsilí, aby mě to nesemlelo a nezbláznila jsem se z té bezmoci, rozčarování a zklamání ... Ale bojuju ... musím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já doufám, že tak dlouho to trvat nebudu a Vám přeju, abyste brzy na práci natrefila. Děkuju a zítra už slibuju, že se dostanu k tomu tisku. Dneska jsem byla celý den pryč.

      Vymazat
  9. Doufám, že teď budou jen bílé dny! Myslím hodně na tebe a držím palce i ty co nemám:-D!!! Kdyby bylo třeba piš!

    OdpovědětVymazat