úterý 25. února 2014

Momentky z hor

Fotografie rodinných příslušníků na blog moc nedávám. Vlastně do nedávna to bylo ještě pravidlem.  Ale časem jsem malinko polevila a občas nějakou rodinnou fotku vložím. Tak činím i dnes. Není to žádné plánované focení portrétů, spíše jsou to momentky kluků z hor.








Mám ráda fotografie dětí v jejich přirozeném prostředí, nearanžované, nenucené, při jejich obvyklých činnostech. Pokud máte zájem, můžu vyfotografovat i vaše ratolesti. 


Nabízím focení rodinných fotografií, dětí, portrétů a těhotných. Focení probíhá v blanenských exteriérech (v přírodě, v parcích) nebo přijedu k vám domů. Ceny jsou následující:
Děti - 10 upravených fotografií / 900 Kč
Rodina - 10 upravených fotografií / 1100Kč
Portrét - 7 upravených fotografií / 700Kč
Těhotenství - 7 upravených fotografií / 700Kč.

V případě focení mimo Blansko 6 Kč za ujetý kilometr. Pokud máte zájem, neváhejte mě kontaktovat zde nebo prostřednictvím kontaktního formuláře.

A teď už může přijít jaro!


Foto: Barbora Grünwaldová 

10 komentářů:

  1. Baru, krásné momentky! Měj se fajn, u nás svítí slunce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Moni. U nás taky. Ráno sice mrzne, ale jinak už je jaro!

      Vymazat
  2. Poslední a předposlední vedou! A jsou hrozně pozitivní, radost na to koukat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, díky. Naše nerozlučná dvojka a sníh oba milují.

      Vymazat
  3. Moc milé fotky, ta poslední je suprová :) Taky si myslím, že na naprostou většinu ateliérových fotek dětí umělecky naaranžovaných v různých košících a zvířecích oblečcích se nedá koukat, nejlepší je přirozenost :) Ať se Vám v profi focení daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jani, takové fotky opravdu fotit nechci. Obličeje vyžehlené tak, že jim chybí veškerá mimika a člověk v reálu pak vypadá úplně jinak. Ne, fotografie je pro mě zachycením skutečnosti, nikoliv následná grafická práce s fotkou. A nedej Bože, když ty malé tvorečky oblékají do těch kostýmů, to je pro mě naprosto příšerný. Málokteré ateliérové fotky se mi líbí, pro mě je to prostě moc umělé, vyretušované.

      Vymazat
  4. Krásné fotky a piráti jsou moc šikovní.! Momentky jsou opravdu nejlepší.
    To musela být skvělá dovolená...sníh, sníh - hrozně mi letos chybí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos ta zima (dá-li se vůbec tohle období zimou nazývat) byla podivná. Jsem ráda, že jsme si užili aspoň ten týden. Už jsem ale naleděná do jarního módu. Děkuju, Jani ♥

      Vymazat
  5. Baru, ta poslední fotka je úžasná.

    OdpovědětVymazat