pondělí 24. února 2014

Instalife 8/2014

Zase pondělí! Zdravím všechny čtenáře a hlavně vítám ty nové! Minulý týden byl jak jistě víte dovolenkový, ale vše už se zase vrací do zajetých kolejí. Takže obrazovou koláž doplním jen pár slovy.  Do Vysokých Tater jsme jeli tak trochu s obavou, jestli bude dost sněhu. A bylo. Alespoň na sjezdovkách a v horních pasážích byla prostě zima. Konečně jsme si ji taky trochu užili! Kromě každodenního lyžování a bobování nejmladšího člena výpravy, jsme zvládli i lezeckou stěnu, koupaliště, ski muzeum, kavárny a výlet na Štrbské pleso.



Nevím proč, ale já mám zimu strašně ráda. Tedy takovou tu pravou, se sněhem. Až mě mrzí, že už opravdu končí. Mladšího piráta lyžování vypadalo ještě před odjezdem velice slibně, ovšem jak sedl na lopatu, nechtěl slézt, takže letos jednoznačně vyhrály boby a lopata. No však ještě má čas, i když třetí narozeniny se kvapem blíží. A tak jsme se s panem Božským museli střídat v lyžování a nejvíce toho nalyžovat starší pirát. Dopoledne i odpoledne. Ovšem i takové nelyžování mělo svoje značné výhody, protože Vitouš vydržel jezdit na lopatě celé dopoledne a tudíž i hlídající rodič mohl v klidu relaxovat a užívat si sluníčka a třeba horké čokolády na Apres Ski. Takže to byla vlastně paráda.

Užijte si týden a stále můžete soutěžit o fotografie!

Foto: Barbora Grünwaldová

10 komentářů:

  1. Baru, krásný týden Ti přeji! Na horách jsem letos bohužel nebyla.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Baru, přeji dobrý start do nového podovolenkového týdne! My jsme též zpět, letos to bylo podivné - málo sněhu a střevní chřipka, která se prohnala celou naší rodinou. Ale odpočali jsme. Těším se na příští týden na společné focení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lei, my sníh měli, ale postupně se v těch nižších partiích vytratil a kdy jsme odjížděli, nebylo kolem hotelu skoro nic. Taky se moc těším!

      Vymazat
  3. Barboro, přeji slunečný týden! U nás je dnes nádherně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táňo, i Vám. U nás sice dnes po ránu - 2 stupně a zase jsem musela škrabat auto, ale teď už nádherné jarní počasí.

      Vymazat
  4. Zima na horách je krásná a Tatry obzvlášť. Tak jste si to parádně užili ... ale včera jak jsem koukala, tak už se vaří ve velkém podle Dity :-) Pa Baru a hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, užili :-) A Ditu P. si užívám taky, jsem moc ráda, že jsem změnila svůj názor. Měj se fajn!

      Vymazat
  5. Hanka Francová24 února, 2014

    Baru, koukám, že jste se měli báječně........to je moc dobře ! Krásný týden. Hanka

    OdpovědětVymazat