pondělí 17. února 2014

Instalife 7/2014

Pozdě, ale přece! Ani dnes nevynechám a zdravím vás z dovolené formou již pravidelného instalifu. Pondělí nám začalo neplánovonou kulturou a s chutí jsme si s Marťou zašli do městské Galerie na "Poezii v obrazech". Byla to pouze krátká výstava děl těch nejmenších výtvarníků ve věkovém rozmezí 3 - 6 let. Ale bylo to moc pěkné! Skupina malých mladých výtvarníků pod vedením pana Libora Bartoše, vystavovala ilustrace a kresby dětí. V úterý mě skolila pořádná viróza a tak jsem ani moc nefotila, spíš jen četla (asi té červené barvy bylo málo). Ani ty chilli papričky mně nepomohly. V pátek jsem zabalila saky paky a v sobotu jsme vyrazili na zimní dovolenou.



No a víkend už jsme si jen užívali. Na horách zatím stále svítí sluníčko, sníh je taky a odpočinek na Apres Ski samozřejmě nesmí chybět. Sice se tak nějak střídáme, ale každý si přijde na své. 

Mějte tedy prima týden a mám pro vás na tento týden připravenou jednu soutěž!


Foto: Barbora Grünwaldová

6 komentářů:

  1. krásné fotky, jakol vždy :-) a hlavně ty zimní horské, jeeeej, jak bych to taky brala :-) (my nakonec risknem a v květnu, jako každý rok vyjedem celá rodina směr kaprun, tak se možná taky na jedno dopoledne dostanu na svah, babička nelyžařka bude hlídat, tak uvidíme jak dopadne naše první dovolená :-) moooc si užijte zimní dovolenou :-) lyžování zdar! bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn, nám by se babička nelyžařka taky hodila :-) My ještě možná v dubnu vyrazíme do Rakouska, ale jen ve třech.

      Vymazat
  2. Baro, opravdu karsne fotky! Vikend na horach zavidim:-)
    Mas moc hezky blog, postupne se jim prokousavam.
    Jinak jsem se o tobe zminila ve svem blogu, psala jsem totiz o Tyformy a zjistila jsem, ze uz jsi se o nich zminovala. O Tyformy se taky soutezi:-)
    Jsi zvana!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Veru :-) Na horách jsme na týden, víkend by se nevyplatil, máme to celkem daleko. Do soutěže už jsem se přihlásila a děkuji!

      Vymazat
  3. Báro,
    krásnou dovolenou a super lyžovačku !
    P.S. A pár sjezdovek sjeď i letos za mě ;-)

    OdpovědětVymazat