pondělí 20. ledna 2014

Instalife 3/2014 + kvíz!

Minulý týden byl opět v duchu čekání na sněhovou nadílku, až jsem z toho čekání vytáhla tenisky. Třetí lednový týden je za námi a sníh opět nikde. Lehké poklesy teplot pod bod mrazu po ránu jsou jen slabou náplastí. Pěkné pondělní ráno všem! Vcelku se  nic zvláštního neudálo. Konečně jsem si potvrdila termín slibované brněnské výstavy a od 20.6.2014 až do září 2014 budou moje fotografie k vidění i zakoupení v kavárně ERA v Brně. Vím, je to ještě daleko, ale uteče to jako voda. 



Původně jsem chtěla zařadit koláž černobílou, ale myslím, že barvičky přijdou vhod.  Kdo sleduje pravidelně můj blog, je informovám o všem zásadním, co se událo, protože už několik posledních týdnů bloguji opravdu pravidelně. Konečně jsem v týdnu taky vytiskla fotografie z Říma (některé z nich jsem doplnila k prodeji na Fler) a nadále pravidelně třídím fotografie! To je pro mě velký úspěch a pevně doufám, že mi to opravdu vydrží. V sobotu jsme byli na narozeninové oslavě. Kdo uhodne, co se skrývá v zabaleném balíčku, má u mě 30% jednorázovou slevu na nákup v mém eshopu na Fleru. Sleva platí na cokoliv dle vlastního výběru a platí první správná odpověď! Rozhodla jsem se totiž, že letos budu všechny blízké obdarovávat dárky vlastní výroby (taková malá nápověda pro vás).

Takže příjemný start do nového týdne!


Foto: Barbora Grünwaldová

18 komentářů:

  1. Ahoj Baru, v balíčku jsou určitě obrázky od Tebe - Tvoje zarámované fotky, což? Ta prohlubeň na boku - vypadá to na dva kousky? Nebo tři? Gratuluji k třídění fotek, člověku se uleví! Je to očistné :-) Hezký den přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsi blízko, Lejko :-) Ale přesná odpověď je fotoalbum. Dělala jsem ho k narozkám, protože kvalitně vytištěná fotka je lepší než kvalita fotoknihy. A důležité je, že potěšilo velice :-) Pěkný den!

      Vymazat
  2. Miluju čaje z M&S! Celkově tam moc ráda nakupuju jídlo .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky M&S strašně ráda, ještě že ho nemám moc blízko, jinak bych tam utratila majlant :-) Kupuju tam víc věcí, ale čaje nejraději a taky melasu.

      Vymazat
  3. Dobrý den. Zkusím jít štěstí naproti a tipuji fotoalbum nebo fotoknihu :D Jsem s Vámi ráda. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně Jitko! Je tam fotoalbum! Pošlete mi na Vás emailový kontakt, vygeneruji Vám slevový kupon a gratuluji!

      Vymazat
    2. Děkuji, mám radost! Kontakt píšu přes email. Jitka

      Vymazat
    3. A já mám radost, že máte radost :-) Kupón je připravený, obratem odesílám.

      Vymazat
  4. čaj je taky můj oblíbený, malování na inkoust je zas oblíbená zábava našeho juniora. :-)
    Co je to modrobílé? Nové washi pásky ?
    V balíčku budou fotky, ale můj příspěvek není soutěžní, minulý týden jsme si koupili nový obraz, laděn do žluta, chtěli jsme něco veselého. :-)Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to oblíbená zábava juniora i moje. Co vzniklo se dozvíte už brzy :-) Washi pásky to nejsou :-)

      Vymazat
    2. už asi vím:-)

      Vymazat
  5. Ahoj Báro, tipuju, že v balíčku je šála nebo nákrčník složený v krabici ;-) Gratuluju k výstavě... Na tento čaj jsem včera v M&S koulala, ale nakonec jsem usoudila, že mám momentálně čajů doma dost a nevzala jsem ho :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, tentokrát ne, je to fotoalbum. A díky! Však kdybys měla cestu, mohly bysme se konečně potkat! Já jsem čajový maniak, ještě mám ráda z M&S earl grey, ale tento jasmínový jsem vyfotila jen do počtu barev :-)

      Vymazat
  6. KVÍZ UZAVŘEN :-) Zcela správně a přesně odpověděla JITKA, v balíčku je fotoalbum :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dárky vlastní výroby mám nejraději. Jak vypadá vyráběné album? I s fotkama?
    Nejraději bych si vzala to víno, sedla k vodě, koukala na kačky a relaxovala. Mám od pátku hrozný splín, bez nálady a nevím proč. Asi je to tím počasím, už mě fakt nebaví....
    Gratuluji vítězce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No fotky jsou to oč v tom dárku hlavně běží, album jsem samozřejmě nevyráběla :-) Koncem týdne už začně mrznout a bude sluníčko, tak vydrž! Já si takhle po večerech popíjím portské, to můžu :-) Pěkný večer!

      Vymazat
  8. Bru,
    koukám,že už je dosoutěženo, gratuluji vítězce Jitce!
    Jinak fotky v albumu jsou Nej!
    Zrovna v pondělí mě muž dal k svátku 250 fotek ve fotoalbu- výběr z loňského roku a to už včetně narození Šimonka :-)
    Máme jich už plné poličky a dnes by měla dorazit opravená Minolta, tak už se těším na další!
    A co se čajů týče od této značky ujíždím na zázvorovém ;-)
    Dnes jsi se konečně dočkala sněhu, tak přeji krásnou lyžovačku!
    My letos lyžařskou sezonu vynecháme ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ili, já taky ráda listuji fotkama a letos jich fakt hodlám tisknout hodně :-) A sněhu jsem se bohužel nedočkala, u nás vůbec nic :-( Hory nás čekají až v únoru, ale o víkendu už to snad konečně klapne a zalyžujeme. Měj se krásně!

      Vymazat