čtvrtek 2. ledna 2014

Chceš si hrát, tak si hraj!

Začátek roku začneme zvesela a barevně. Minulý týden v neděli jsme navštívili Wikyland. Uff .... dovedete si to představit, to bylo něco na mě! To, že nemám ráda nákupní centra, není žádným tajemstvím. Musím říct, že ani zábavu tohoto druhu nevyhledávám, ale když už jsme to pirátům slíbili, museli jsme slibu dostát. Po dvou hodinách jsem měla hlavu jak pátrací balón, tolik barev, plastu, lidí a hluku jsem dlouho nezažila. Zkrátka bylo barevně a vesele. Děti nadšené, já už méně, ale do obchoďáků je netaháme a do zase heren tak často nechodíme, tak jednou za čas (jednou za rok?) proč ne.



Jednu výhodu v tom ale spatřuji, po skončení hraní se nemusí hračky uklízet a vaří tam celkem dobrou kávu, kterou jsem si jako zaslouženou odměnu za hrdinský vstup do této mega herny vychutnala celkem v klidu. Takže vlastně hned dvě pozitiva! Jo a ještě je to vlastně super na načerpání barevné energie. To by se teď v zimě mohlo hodit, ne? Tedy alespoň já doufám, že ta opravdová zima na sebe nedá už dlouho čekat.

Mějte i vy barevný a veselý den!

Foto: Barbora Grünwaldová

4 komentáře:

  1. Jak chápu, jednou se někomu podařilo mě zavléci do Europa parku, já která nesnášela, už jako dítě Matějskou, jsem ten den protrpěla!!! Ještě štěstí, že mě dnes děti k takovým zábavám nepotřebují:-D!
    Asi to mělo jednu výhodu, kávu a mohli jste si v relativním klidu s přáteli podebatovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ještě ano, ale ani já nemám ráda poutě a podobné atrakce. Takže víš přesně, jak jsem se cítila :-D Na druhou stranu mě ty barvy celkem pozitivně naladily :-) U nás je tma, že by se dala nožem krájet, tak aspoň tak. Pěkný den!

      Vymazat
  2. Jejda.Ještě že je dcera už dospělá.To bych asi nedala.I když na druhou stranu,co by člověk pro své děti neudělal,že?Ty balonky mají tak veselé barvičky A dnes je fakt pošmourný den.Hned jsem veselejší,jen co se na fotku podívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, dala :-) Potom fotka splnila účel! Pěkný den.

      Vymazat