středa 11. prosince 2013

Na ledě

Tak sníh nám úspěšně roztál, po ledu ani památky. No ještě aby, když je venku 6 nad nulou, že? My jsme si to včera vynahradili na školním vánočním bruslení. Starší pirát až do nástupu do školy bruslit neuměl, holt nemůže dělat všechno, takže se začal učit v říjnu a už mu to celkem jde. Ale musí ještě hodně trénovat. No jo, když my jsme víc na ty lyže. Ale to doženeme. Já byla včera za fotografku, takže mě na ledě nehledejte :-)











Byla to fajn akce a není vůbec na škodu, když se rodiče mohou účastnit podobných aktivit. Byť s fotoaparátem v ruce :-) Budiž mi omluvou, že pan Božský bruslil (po patnácti letech nazul brusle, ale šlo mu to). Já jsem stála na inlinech naposledy před rokem a na ledě ani nepamatuju. Jsou sporty, které si kvůli tomu mýmu kolenu už opravdu odpustím. A co vy, chodíte bruslit pravidelně?

Mějte prima den!

8 komentářů:

  1. Bruselní mám moc ráda, letos dostanou holčičky každá svoje první brusle, takže se do toho pořádně opřeme :) A moc se těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ledě nestála aspoň 10, spíš 15 let. Ale na inlinech jsem jezdila. Holt je těch sportů moc, nedá se stíhat všechno :-) Tak ať vám to dobře jezdí!

      Vymazat
  2. Jéééé, led! Miluju bruslení úplně jsi mě navnadila.
    A jak to malýmu jde! Ale velkému samozřejmě taky!
    Mám i vánoční dekoraci - keramické bílé brusle. Takže za mě bruslení ANO!
    Baru, chci si koupit tu skleněnou kouli na dekorace, ale chtěla bych menší. Prosím tě, jaký průměr máš ty, ať to můžu porovnat. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ona není zase tak moc velká, horní průměr má 14,5 cm. Mě by to na ledě taky bavilo, jenže jak jednou spadnu, už nevstanu. Ono to koleno už drží jen nějakým zázrakem a další návštěvu doktora odkládám jak můžu, protože vím, jak to dopadne :-)

      Vymazat
  3. LEZARTS: omylem jsem smazala Tvůj komentář, jsem někdy zbytečně rychlá :-) Ty jsi závodně bruslila??? No páni! Já mám krasobruslení strašně ráda. Ale lyže vítězí, i když jsem se lyžováním začala bavit až po té, co mi je dr. napsal na seznam zakázaných sportů :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem bruslení nepřišla na chuť. jsem taková opatrná a mám svůj velmi osobitý "styl" :-) :-) taťka se snažil mne to naučit, ale bez úspěchů. s manželem jsem parkrát na ledě byli, jak na rybníku tak na stadionu, a pro okolí to byla dobrá komedie, aspoň jsem pár lidi vždy pobavila :-) ze zimních sportů jsem spíš na ty lyže :-) Bára

    OdpovědětVymazat