pondělí 2. prosince 2013

Instalife

Tak a máme tu první doopravdy předvánoční instalife. Už jsem si tak nějak zvykla, že je jen v kostce a doufám, že Vy taky! I když minulý týden by za rozepsání stál. Samá milá setkání a dokonce jedna nová nabídka ke spolupráci, ale o tom se rozepíši až zítra. Tak nějak se mi začala dít samá milá setkání! Po několika letech jsem se opět viděla s kamarádkou, která žije v zahraničí, poznala jsem nové a zajímavé lidi a hlavně mi od vás, mých nejmilejších čtenářů, přišla spousta milých písmenek. Děkuji za ně!



Tvořilo se na všech frontách, starší pirát vyráběl papírový betlém a moc se mu povedl. Já jsem tiskla a rámovala skoro nepřetržitě celý týden a v neděli jsme namísto adventního trhu navštívili Technické muzeum a výstavu legendárního Merkuru. A taky jsem zjistila, že adventní svíčka hoří i v nenaklizeném bytě :-) Nějak jsem to nestihla, ale nedělnímu adventu to na kráse neubralo.

Přeji všem příjemný start do nového týdne...

14 komentářů:

  1. Baru, tak krásný týden a více takových pozitivních zpráv a setkání, že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozitivních zpráv a setkání není nikdy dost! :-) Děkuju.

      Vymazat
  2. Baru, to je prima, skvělých setkání není nikdy dost:-) A ještě k minulému příspěvku, fotky jsou moc krásné a i když nemusím červenou, tak to vypadá suprově. Tak pa a hezký den!

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu říct (na všech 6 posledních článků, na které už jsem se těšila, a které jsem si dneska s velikou chutí přečetla) jen jedno jediné slovo? Tak tady je: dechberoucí!
    PS: já se tu kochám a "achichám" jak malá. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, tak to mě neobyčejně těší! Děkuji za milou návštěvu :-)

      Vymazat
  4. Merkurovou výstavu, bych si také nechala líbit:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, Instalife super, mě se takto líbí! Měli jste opravdu tvůrčí týden-jste prostě šikulky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě pokračujeme .... :-) Na příští víkend jsem naplánovala "dětské pečení", pozvali jsme kamarády dětičky budou píct. To bude mouka až v posteli :-)

      Vymazat
    2. Jé, to bude super pečení, děti budou nadšené!
      Já jsem si říkala, kde jsi si nechala rámovat obrázky a to ty sama, takže velká pochvala pro Tebe. Fakt vypadají dobře. Taky ti musím napsat, že se mi začíná hrozně líbit ta skleněná koule, je fakt variabilní na dekorace, asi řeknu Ježíškovi. Přeji Ti úspěšný den.

      Vymazat
    3. S tou koulí si člověk fakt vyhraje :-) Momentálně do ní sbíráme šišky, protože máme byt přírodně zdobený. Zítra přijď kouknout na minimalistické Vánoce. A děkuju!

      Vymazat
    4. Tak to se moc,moc těším (jako na každý další příspěvek)! Vaše minimalistické dekorace mě doslova pohltily. Díky za to.

      Vymazat
    5. Já díky! Je to hodně minimalistický :-)))))

      Vymazat