středa 20. listopadu 2013

Pozvánka na předvánoční výstavu

Moji milí, je mi opravdu velkou ctí pozvat Vás všechny na moji první samostatnou a zároveň prodejní výstavu mých fotografií. Kdo nestihl přijít na Salon blanenských fotografů 2013, kde jsem letos na podzim vystavovala, může zajít na výtečnou kávu  a třeba domácí zákusek do designové kavárny CAFISCO v Blansku,  která byla mimo jiné vybrána jako jedna z nejkrásnějších kaváren v ČR! A v příjemném prostředí kavárny se můžete kouknout na moje fotografie, které je možné přímo na místě zakoupit. A pokud se opravdu do Blanska vydáte, ráda Vám budu dělat společnost, bude-li to v mých časových možnostech. 



Přeji Vám, ať se Vám fotografie líbí!


18 komentářů:

  1. Krásná pozvánka. Moc se povedla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Taková minimalistická, prý je smutná, ale myslím, že vystihuje právě ty fotografie, které budou na výstavě k vidění.

      Vymazat
    2. Upřímně, ještě jsem neviděla prvoplánově veselou pozvánku na výstavu černobílých fotografií... To snad ani nejde. Nepřipadá mi to smutný.

      Vymazat
    3. Nebudou jen černobílé, dokonce barevných bude víc :-)

      Vymazat
  2. Přeji velký úspěch, ale hlavně je škoda, že to nemám blíže! Hezký den:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybych bydlela blíže, určitě bych tvou výstavu navštívila. Pozvánka je skvělá! A přeji tvým fotografiím úspěch, a´t se líbí a prodávají ve velkém! L.

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, přeju velký úspěch a hoooodně prodaných fotek!!!!Mám tě ale holka trochu z ruky....škoda:) A ten tvůj smutek cítím i přes monitor :-((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, někdo si může myslet, že ty moje fotky jsou smutné, ale pro mě ne. Nevím, možná je to odraz mojí duše, ale teď z této akce mám neskrývanou radost. Vytištěné a v rámu totiž vypadají moc pěkně (ano, vím, sebechvála smrdí, ale kdybych si to nemyslela, nemohla bych do toho jít). A připravuji na Fler několik vybraných fotografií, které budu prodávat již v tištěné podobě a v rámu. Protože fotka na papíru, pěkně zarámovaná, má úplně jiné kouzlo než jen "data". Díky moc!

      Vymazat
  5. Baru, moc gratuluji k výstavě a přeji totéž co Jane... Velký prodej!!! Škoda, že nebydlím blíž. Určitě bych se přišla podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuju! Výstava je nainstalováno, zítra v 8 hod. to vypukne :-)

      Vymazat
  6. Baru, tak konečně jeden splněný sen. Moc Ti to přeji. Mám to sice z ruky, ale možná se mi to podaří se podívat na živo. Kdyby né, tak určitě nějaký "můj oblíbený obrázek" si pořídím aspoň přes Fler. Krásný a úspěšný pátek....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani! Děkuju moc, ano, je to splněný sen. A potom, že se neplní :-) Ty jsi taková moje nejen věrná čtenářka :-) Kdybys měla cestu, určitě dej vědět, ráda Ti budu dělat společnost!

      Vymazat
  7. jee, to je super pozvánka. moc gratuluji, a přeji hodně návštěvníků a i prodaných kousků, ať je co možná nejvíce :-) Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, díky! Včera mě oslovila jedna paní a moc se jí fotky líbily, tak jsem se úplně tetelila blahem :-)

      Vymazat
  8. Jeee, výstava! To je super! A ještě ke všemu první! Moc gratuluju! (A tiše, ale přejícně závidím... Já se zřejmě nikdy nedokopu.) P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Druhá :-) Ale první samostatná ... No chce to odvahu, pravda, taky jsem dlouho otálela, ale nakonec jsem se nechala přesvědčit. Uvidíme jak to dopadne a jestli nepověsím foťák na hřebík :-D

      Vymazat