pondělí 25. listopadu 2013

Instalife

Krásné pondělní ráno, milí čtenáři. Je tu opět pondělí a s ním istalife v obraze. Někdy mám sto chutí napsat místo komentáře pouze JUST BREATHE, přesto byl tento týden něčím jiný. Připravovala jsem výstavu fotografií, kterou se povedlo zorganizovat tak nějak narychlo a protože jsem žena činu, zvládla jsem to za dva dny. Takže jsem stříhala pasparty, rámovala, podepisovala a tiskla pozvánky. Ve středu večer jsem to vše nainstalovala a ve čtvrtek to vypuklo. A jak to všechno dopadne se brzy dozvíte. Sama jsem zvědavá!



 O víkendu jsem navštívila jedno velmi zajímavé místo, kterému budu určitě věnovat samostatný příspěvek a těšit se můžou především příznivci Feng Shui, protože se jedná o energeticky velmi zvláštní místo. A taky jsem dělala adventní svícen, protože už tento týden nás čeká první adventní neděle. A co vy, už tvoříte vánoční výzdobu?

Přeji všem příjemný start do nového týdne!




4 komentáře:

  1. Krásné zimní pondělí Baru! Pondělní instalife opět skvělý. Krásné fotky.
    Už teď se těším na další příspěvky a na ten adventní svícen. Já jsem ještě nezačala tvořit vánoce, ale chtěla bych letos jednoduché dekorace, mám šiškový adventní věnec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju! Taky mám letos jen jednoduché ještě o kousek víc než loni :-) Advent i další moje tvoření uvidíš v následujících dnech na blogu. Pěkný den!

      Vymazat
  2. Tobě také prima předadventní týden :-)..ta bílá vánoční hvězda je krásná, že bych jí letos dala přednost před červenou? :-)... já se chystám v týdnu upéct perníčky, tak snad se mi povedou :-) Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My budeme píct s Marťou o víkendu a já, jestli se dokopu, bude píct k Mikuláši klukům perníkové stromečky. Letos se mě nechce ani chaloupka, ani vlak, ani betlém :-) Tak držím pěsti, Baru!

      Vymazat