pátek 11. října 2013

Jak u nás zahnízdil alkoun úzkozobý

Jednoduše přiletěl! Nedávno jsem viděla dokument o těchto ptácích a okamžitě jsem si je zamilovala. Ani nevím proč, asi proto, že mláďata, která se vydávají na první let, mají mnohdy hořký osud a zkrátka mi přijdou takoví roztomilí. A tak jsem požádala Myynu, aby mi jednoho nakreslila. Zvykl si u nás okamžitě a věřím, že se mu bude u nás líbit.


 A s alkounem taky rychlostí blesku dorazil tento lepenkový koš, který má uši z pravé kůže a jakou funkci doma dostal, vidíte sami. Je od Kazeta a prodává ho Renča na KOKINO design. A jak se tak dívám, udělala jsem dobře, že jsem ho hned objednala, protože něco takového mě na štrikování dlouho chybělo. Neprodleně jsem ho naplnila pletací přízí a když už mám ty nový voči, můžu se v klidu pustit do štrikování.



Čímž jsem Vám tak trochu odtajnila moje barevné záměry a doplním tak obývácí část žluto - šedo - modrou kombinací barev. Ještě to chvíli potrvá, ale snad to dobře dopadne. Příštích 14 dnů budu mít pracovně hodně náročných, tudíž běžím štrikovat, ať něco stihnu než bude zase pondělí!
 
Přeji všem krásný víkend!


10 komentářů:

  1. Krásně se u Vás zahnízdil! Teď už mu nic nehrozí, je v bezpečí :) Děkuju a měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky děkuju! Užij si ten Designblok :-) Těším se alespoň na report.

      Vymazat
  2. Pěkné, mám ráda příspěvky z Tvého obývacího koutečku! I ta žlutá barva vlny je příjemná. Fakt se dáš do pletení deky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, dám, ale nejdřív jsem si koupila na dva polštáře :-)

      Vymazat
  3. GRATULUJI K 100.000 návštěvníků!! Tleskám.....

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný obojí:-) Včera jsem poslala košík ... hezký víkend:-)

    OdpovědětVymazat