pondělí 7. října 2013

Instalife

Tento instalife pro Vás bude asi poněkud nudný, protože minulý týden byl především ve znamení boje s bacily. Mělo to ale jednu nespornou výhodu, zvládla jsem konečně něco přečíst. Než jsem lehla, stihla jsem ještě se starším pirátem atletický trénink.

 Už to není jen nějaký kroužek, ale je to kus zodpovědnosti, vytrvalosti a taky námahy. Atletický oddíl čítá od prvňáčků až po deváťáky a našeho spotovce to fakt baví. Pokládám za velmi důležité alespoň občas se přijít na trénink podívat. Těším se, až budeme jezdit na závody. Já se holt praní propocených dresů jen tak nezbavím :-)


Středu a čtvrtek jsem strávila v posteli, poctivě jsem se potila, abych mohla v pátek být přítomna mojí první vernisáže.

Věřím, že nebyla poslední. Vystavujících fotografů bylo hodně, ale určitě jsem si tam nepřipadala ztracená. Byla jsem reakcí přítomných diváků mile překvapena a díky moc všem, kteří na vernisáž přišli. Udělali jste mi radost! Pokud budete mít čas a chuť, výstava potrvá do 1.11.2013 v Městské knihovně v Blansku. Některé z vystavených fotografií můžete zakoupit v mojí prodejní galerii a dle přání také v různých tištěných formátech. A protože jsem tentokrát zrcadlovku nechala doma, protože do mého malého elegantního psaníčka se nevešla, počkám, až se na světlo dostanou fotografie od přítomných fotografů a místních novinářů a potom zkusím udělat nějakou krátkou reportáž.


O víkendu jsem byla sama doma. 

Moji chlapi vyrazili na pánskou akci Alapucha, takže bez bab! Trochu mě zamrazilo, když mi pan Božský poslal tuhle fotku z Malého Jezerníku, někdy je holt lepší nevědět, co se na takových akcích děje.



Já jsem strávila víkend čistě prakticky.

 Bylo již víc než nezbytně nutné provést úklid domácnosti, takže jsem se chopila všech dostupných úklidových prostředků a  uklízela jsem, prala, žehlila a taky natírala zeď ... Čas od času se jen tak projdu bytem s piksličkou bílé barvy a napravuji napáchané škody.



Ale stihla jsem nafotit i moje hand made nákrčníky a vytvořit pár přání. Nezbytnými společníky mi byla dobrá káva, med, na který tajně chodím (psst!) a arašídové máslo.

Jaký byl ten Váš týden?

6 komentářů:

  1. Mě to poslední dobou nějak letí. Ani pořádně nevím, co všechno bylo minulý týden. Jo, vlastně jsem byla nachlazená a nemohla jít cvičit. O to víc jsem proseděla u počítače. Takže, jinými slovy, malýmu pirátovy držím palce, ať mu to nadšení pro atletiku vydrží co nejdýl. Pohyb je totiž strašně moc důležitý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ovšem já v tomto značně pokulhávám, pokud se za pohyb nepovažuje celodenní hrmol s dětmi :-) Máš pravdu, poslední dobou se nestačím ani nadechnout a je tu další týden.

      Vymazat
    2. Myslím, že lítání kolem a s dětmi se rozhodně za pohyb považuje :)

      Vymazat
  2. Teda Baru, i když jsi bojovala s bacily, přesto jsi toho zvládla celkem dost.Pochvala za to.
    Ta fotka pirátů na skalách je drsná, brrr. To se ti muselo přitížit, když jsi ji uviděla!!!! Ale jsou to piráti šikovní!
    Přáníčka se ti moc povedla, těším se na ně.Vymyslím do nich i nějakou vánoční básničku.
    Jinak máš moc pěkně tmavý med, mňam.
    Hlavně, že už je ti lépe! Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, med je domácí a zdejší a moc dobrý. Já už jsem ready, už zase šlapu jako hodinky a zítra frčím pracovat. Přáníčka jsou zabalené, zítra je pošlu. Krásný večer!

      Vymazat