neděle 6. října 2013

Pěkně v teple

Tak se mi konečně podařilo doplést a nafotit zase nějaké nové modely na krk. Bohužel jen dva, moc času na štrikování mi nezbývá. Ovšem když už se nějaká, obvykle noční chvilka najde, je to pro mě velký relax stejně jako následující nafocení nákrčníků a šál. Baví mě to.  A jelikož u Jany na blogu Jane at home právě probíhá DIY kreativní soutěž, beru tohle moje tvoření jako přihlášku do soutěže. Mám ráda krk v teple a z toho pramení moje potřeba štrikovat šály a nákrčníky. 





Tento nákrčník je pletený jednoduchým vzorem, ovšem dvojitě, takže je úplet pěkně hustý. A je z velice příjemné směsové příze, kterou tvoří bavlna a bambus. Opravdu jako v bavlnce a 100% přírodní. Pracovní název jsem mu dala Café Malange.





A kdo má rád zlatou, mohla by se mu líbit tahle kratší Zlato šálka, která je pletená ze dvou druhů přízí, základem je merino vlna v přírodní smetanové barvě a pro metalický efekt je doplněná zlatou stužkovou přízí. Jak asi sami víte, mám ráda černou a  oba tyhle kousky jednoduše a elegantně doplní Váš černý podzimní či zimní kabátek.

A pokud jste se ještě nezapojili do DIY soutěže u Jane a máte něco z Vaší tvorby, udělejte to co nejdříve právě tady.  Krásný nedělní den.

2 komentáře:

  1. krásne šály.....to je moja úchylka....mám ich nespočetné množstvo...a vždy nejaká farba chýba

    OdpovědětVymazat