čtvrtek 5. září 2013

Podzimně laděno

Sluníčko už ztrácí na síle, dny se začínají zkracovat a já se těším na nadcházející období, které mám asi ze všech nejraději. A i když nás ještě pár letních dnů oficiálně čeká, příroda za chvíli vytasí svoje nejkrásnější barvy. Podzim je nádherný. Barvy podzimu mám moc ráda. Doma pomalu, ale jistě začínám ladit podzimní dekorace, nicméně se snažím zůstat spíše u neutrálních barev.



Už dlouho jsem si přála tepanou plechovou vázu, tak jsem si konečně udělala radost! Protože malé radosti bychom si měli dělat pravidelně, ne? Tahle je od Madam Stoltz a je fakt veliká! Navíc ji lze použít i jako květník, takže jsem jsem zabila hned dvě mouchy jednou ranou. Koupit ji můžete v eshopu Bella rose.




A aby jí nebylo smutno na té podzimně laděné výstavce, pořídila jsem jí společníka. Keramický svícen od Broste rovněž z Bella rose.  Modrá mě totiž stále baví, navíc v tomto barevném odstínu už není tak moc letní, ale tlumená a v kombinaci s přírodní barvou travin lahodí mému oku nejvíce. Zkrátka léto je pryč. Definitivně.



 Pro někoho možná málo, pro mě tak akorát. V jednoduchosti je krása. A co Vy? Už taky vítáte podzim a ladíte podzimní dekorace?


 Dnes odpoledne odjíždím na služební cestu, tak se tu mějte krásně 
a na víkend mám pro Vás připraveno něco z kuchyně ;-)


10 komentářů:

  1. Báro, pro mě taky akorát, je to moc krásné!

    OdpovědětVymazat
  2. Váza i svícen se mi moc líbí ;-) A souhlasím s tebou, že takto je to akorát a není potřeba více. Já teď sháním nějakou pěknou větev do velké černé vázy :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Já si dovezla krásnou modřínovou větev z vysočiny, akorát jsme ji s Marťou opracovali a budu z ní vyrábět věšák. Snad už se k tomu příští týden dostanu, tento týden je fakt hektický. Tak hodně zdaru při hledání :-)

      Vymazat
  3. Já mám spíš tendenci oplakávat léto než vítat podzim :), ale je fakt, že ranní mlha v sadu, vedle kterého bydlíme, plus ty barevné listy jsou naprosto bezkonkurenční a léto to neumí :). Na všem se dá najít něco hezkého, když to tak vezmu :)
    Váza i svícen jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsala jsi to přesně! Na všem je něco hezkého, tak proč se zbytečně užírat, že léto skončilo, když to stejně nezměníme :-) Děkuju!

      Vymazat
  4. Moc Vas zdravim,
    vaza je uzasna. Opravdu skvostna.
    Ja miluju podzim, tudiz pro me zacina obdobi, na ktere se neuveritelne tesim. Svicky, horky caj, deka, popadane listi, kastany.... nemuzu se dockat.

    Gratuluji k nove tvari blogu. Prijemna zmena.

    Hezky den

    Marketa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Markéto! Tak to jsme naladěny obě na stejnou vlnu :-) Miluju podzim a taky už se nemůžu dočkat. Díky za návštěvu, jsem ráda, že se změna líbí.

      Vymazat
  5. Krásné zákoutí! Já stávkuji a držím léto za cíp námořnického trička:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! A přeji, ať to tričko udržíš co nejdéle :-)

      Vymazat