čtvrtek 1. srpna 2013

Rose Apricot

Taky patříte k milovníkům meruněk? Pokud ano, je následující příspěvek určený právě Vám! A o čem bude? O nejlepším čaji na světě! Tedy alespoň pro mě. Už asi před rokem jsem v naší oblíbené kavárně Cafisco objevila lahodný meruňkový čaj v bio kvalitě. Dávala jsem si ho vždy jen tam, ale teď jsem si ho pořídila konečně i domů. Jedná se o čaj z prémiové řady Julius Meinl a troufám si říct, že uspokojí všechny čajové gurmány a vyznavače biopotravin zárověň. Všechny použité ingredience pocházejí z certifikovaných organických zdrojů. Rose Apricot se vyznačuje hořko - sladkou chutí, vyniká sytě oranžovou barvou a tak úžasně voní, že Vám bude celý byt vonět po meruňkách. Každý sáček čaje je samostatně zabalený v celofánovém sáčku s papírovým štítkem a v krabičce najdete 20 sáčků po 3,5 g. Samotný čajový sáček je vyrobený ze soilonu, což je speciální 100% bio materiál z kukuřičného škrobu, který neovlivňuje lahodnou chuť ani aroma čaje. 




Dnes ráno jsem si udělala takový malý meruňkový rituál. Vlažný čaj je navíc úžasně osvěžující v těchto horkých letních dnech. A ovoce na snídani nesmí chybět, přičemž meruňky jsou naprostý top mého jídelníčku v posledních dnech. Jsem schopna jich spořádat opravdu kvantum (vím, i přírodní cukr je cukr, ale když jsou tak dobré)! A po osvěžující snídani sbalím pár věcí, protože odjíždím na krátkou dovolenou a Vy se můžete těšit na fotoreportáže z cest a nové tipy na výlety.




Mějte se krásně a užívejte si svoje rituály!

Foto © Barbora Grünwaldová  
Fotografie podléhají autorskému zákonu.  

8 komentářů:

  1. Mńam,
    velmi lákavá snídaně :-)
    U nás už je po sklizni meruněk, momentálně ujíždím na bobulovinách a včera jsem sklidila misku špendlíků, které jsem náhodně objevila na naší zahradě :-)
    Jako holka jsem na ně ráda chodila do sadu ;-)
    Krásnou dovču a už se těším na fotoreportáže z cest!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ili, reportáž bude až přístí týden. Užívám si volna bez dětí s manželem a nechce se mi nic dělat. Skoro ani fotit :-)

      Vymazat
  2. Super, já dělala včera buchtu z meruněk. Taky je můžu ve velkém.Dobrý tip na čaj, ty kyselé čaje co jen trochu obarví vodu už mi vůbec nechutnají.Mám pocit, že ovocný čaj jsem už tak rok neměla.
    Přeji krásnou dovolenou, užijte si to a těším se na "photos". Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příznám se, že já nejraději syrové. Dovča je super, počasí přehorké, právě máme pauzu před sluníčke a vyrážíme se koupat. Krásný víkend!

      Vymazat
  3. čaj vypadá luxusně, a musí chutnat. je to tip na krásný dárek, dík. s meruňkama vím o čem mluvíš- doma máme druhou várku xxkg meruňek z moravy, a ty jsou :-) taky máme teď meruňkové hody. meruňky a meloun to teď můžu taky na kg.
    krásnou dovču :-) Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, tak to máme stejné chutě. Dneska jsem melou snídala v hotelu :-) A místní broskvě, mňam! Díky a pohodový zbytek víkendu!

      Vymazat
  4. Teda já radši broskve než meruňky. Zrovna mám doma mini slaďoučké od dědy, mňam. Ale ovocné čaje v bio kvalitě, to je moje! Krásné fotky jako vždy;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, při psaní tohoto příspěvku jsem si vzpomněla právě na tebe! Měj se prima!

      Vymazat