pondělí 26. srpna 2013

Instalife

Hola hola, pondělí volá :-) Baví Vás ještě pondělní instalife? Pokud ano, máte ho tady! Co minulý týden dal? Trochu jsem pracovala, trochu jsem s dětmi rozvíjela kreativní činnost a taky jsme lenošili a užívali si venkova.


Škola nám doslova klepe na dveře a tak jak jinak, vrcholí přípravy. Všechno máme dávno nakoupené a připravené, aktovka čeká ve skříni, jen jsme museli pořídit poslední nezbytné věci jako přezůvky a tenisky a pytlík do tělocviku.

Tou příjemnější částí příprav na léta školou povinná je nová pracovní část, kterou jsme postupně v průběhu minulého týdne ladili a už brzy se dočkáte finální podoby. Piráti jsou nadšení, tak jen aby to nadšení pro vzdělávání se vydrželo až do konce :-)

V posledním instalifu jsem Vám ve snaze zachovat estetičnost tohoto blogu, publikovala koukatelnější fotografie z pracovního dne, ale tentokrát jinak, tak nějak reálněji.... Co mě k tomu vedlo? Vaše emaily,  ve kterých mi tak hezky píšete, že obdivujete jak to všechno zvládám ... tak tady máte důkaz místo slibů :-) Nezvládám! Většinou právě takto vypadá home office. Pracovní středu jsem měla opravdu našlapanou, abych zvládla vše, co jsem si naplánovala a nezbyl mi čas ani naskládat myčku. Za to jsem měla velmi příjemnou pracovní schůzku s jednou neméně příjemnou a zajímavou osobností, o které Vám ale napíši později, protože to opravdu stojí za samostatný příspěvek.


Tady jen malé navnazení, abyste věděli, že se máte na co těšit  :-)



A jelikož jsem si chtěla užít s dětmi poslední dny prázdnin, vyrazili jsme ve čtvrtek za čertsvým vzduchem. A báječně jsme si to všichni užili! Kde? Dočtete se již zítra!


PS: já Vám pořád jen něco slibuji, že? Ale dočkáte se, já sliby plním :-)


Užijte si poslední týden prázdnin, i když léto ještě nekončí!



10 komentářů:

  1. Vtipné, jak jsi ukázala, jak to nezvládáš :D. Ale, baru, jedním špinavým hrncem naše přesvědčení nezlomíš! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myyno, bude hůř :-) Ale to nevím, jestli budu mít odvahu to publikovat, abych Vám tu úplně nezkazila iluze :-) Nicméně my, co jsme zvyklí makat tak nějak průběžně pořád, nás nerozhodí nic :-) Ani počasí, které se teda létu vůbec nepodobá, ale zatím je léto a já se s ním loučit zatím nehodlám :-)

      Vymazat
  2. No tak na ten obchod jsem zvědavá, vypadá to na haute coture!;-) Pěkné pondělí Baru

    OdpovědětVymazat
  3. No, mě jsi Baru taky nepřesvědčila, že nezvládáš!A tohle je pro mě skoro uklizený pracovní stůl.A ještě si stihneš přečíst při práci "Bořka stavitele"!!!!!Super!
    Moc se mi líbí ta skříňka v ložnici, já myslela, že jsi si nechala jen poličky!
    Jsem účetní,takže něco podobného taky plánuji a to matné sklo se mi líbí už dlouho, i do obýváku. Ta skříňka je úzká? Koukám, že jak ta ložnice je velká.

    Kluci mají krásné stolky-to se bude učit!
    A těším se na zítra na příspěvek z přírody-ty jsou "the best".
    Povedený Instalife, líbí,líbí,líbí.....
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Bořka už mi jde hlava kolem, toho čteme pořád a taky ještě Červenou karkulku :-) Ve skříňce jsou převážně šanony, takže musí být zavřená a matné sklo proto, aby to alespoň trochu korespondovalo s šatní skříní. Až bude koberec, nafotím celé. Děkuju a pěkný den!

      Vymazat
  4. instalife mne stále baví :-) tento příspěvek je super! a těším se na vyhlížející příspěvky, budou zajímavé, dle prvních ukázek....přeji hodně zdraví do nového týdne, u nás by ho teď mohlo byti více! hezký týden, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, díky. Každý den bude jeden, posledních pár dnů, kdy na to ještě bude čas :-) Zítra můžeš slibovaný dětský pokoj, pozítří ... ale to už nebudu prozrazovat. Bude vše slibované + něco navíc :-) Ať jsi brzy fit, pokud marodíš.

      Vymazat
  5. Stále doufám, že se uskuteční, kdy prázdniny budou trvat ty dva roky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš co se říká? Jaký si to uděláš .... :-) Co si člověk neudělá sám, není :-)

      Vymazat