neděle 14. července 2013

Sobotní pohoda ve znamení grilování a vzdělávání se

Koukám na hlasování a zjišťuji, že nejvíce se Vám zamlouvají témata Jak se bydlí a Ze života. Nicméně z bydlení teď nic vložit nemůžu, protože jsem celou sobotu strávila ve společnosti báječných kamarádek nedaleko Náměšti nad Oslavou a doma to momentálně vypadá jako po zásahu protitankové jednotky. Snad to dám během dnešního dopoledne dopořádku. A proto vkládám alespoň pár střípků ze sobotního grilování spojeného se studiem Feng Shui. Více se asi jedlo a povídalo, ale studiu jsme věnovaly taky velkou část dne. Aneb opakování je matka moudrosti, že ano :-) Tímto moc děkuji skvělé hostitelce Šárce a jejímu muži a samozřejmě i všem ostatním za více než příjemnou společnost. 



Příjemné studijní povídání jsme prokládaly dobrotami a i obědová pauza se nám poněkud protáhla.





 Grilovala se nejen zelenina, ale i kuřecí steaky a punkevní pstruzi z Moravské krasu čerstvě ulovení. Jen bylinky a sůl a byla to velká dobrota. Tak příjemný den jsem opravdu dlouho nezažila. A že takové dny přijdou vždycky v tu pravou chvíli ...  Ženy, díky! 


A ještě bych málem zapomněla na jednu věrnou posluchačku, která z toho všeho naspouchání usnula. 

Doufám, že i Vy jste si užili pohodovou sobotu 
a ať se Vám vydaří i ten dnešní den.



12 komentářů:

  1. Barboro, to vypadá tak krásně...hned bych si dala rybu na bylinkách...snad i k snídani:-) Krásnou neděli přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Lucko. Já ryby taky můžu :-) Příjemný večer.

      Vymazat
  2. vypadá to na velmi příjemnou sobotu :-) já sobotu trávila u babičky na venkově, kde byla celá rodina, také se grilovalo, a pracovalo na zahrádkách, za odměnu jsme si přivezli spoustu zeleniny a ovoce :-) a dneska máme odpočinkovou neděli
    Hezký zbytek neděle, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, to zní taky báječně! My dnes trochu výletili, pro změnu zase s rodinkou :-) Krásný večer.

      Vymazat
  3. To musel být fajn "babinec"!To jídlo vypadá úžasně, mňam. Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to byl určitě super víkend...ta cuketa z pece mňam ta musela být dobrá, voňavá:-) Feng šuej se mi taky líbí,řídila jsem se jím při hledání vhodného místa na postele. Tak snad to funguje:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že to funguje, Jani! :-) Je to krásná filozofie, já se ji učím třetím rokem, ještě příští rok a budu mít hotovo. Je to moc zajímavé a člověk se stále učí a poznává.

      Vymazat
  5. Baru, tak to musel být super víkend. Chystám se dnes taky grilovat a tu rybu bych hned vyzkoušela. Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, to byl. Ryba je jednoduchá, pouze kytička z bylinek nacpaná dovnitř ryby, kde rybu trochu nasolím mořskou solí a přes noc nechám uležet v lednici. Před grilováním posolím i z venku. To je vše. Z bylinek libeček, tymián, šalvěj, smil a rozmarýna.

      Vymazat