pondělí 1. července 2013

Snídani v trávě teď právě prostřenou ...

Tohle sice nebyla ta pravá snídaně v trávě, ale něco takového jsem si nedopřála ani nepamatuji! Ona ta "zdravotní" dovolená bude mít přece jen něco do sebe. Po šesti letech jsem celý týden úplně sama doma a i když jsem dnes strávila více než 2 hodiny u doktora, zatím si vychutnám klid a pohodu, prostě nic nemusím! No je pravda, že tahle snídaně zrovna není prototypem zdravého stravování, ale pořád přece všechno nemusí být podle pravidel, ne? Tohle všechno jsem opravdu s velkou chutí spořádala a vypila :-) 





Oblíbené ristretto od Nespresa, dobrou kávu prostě miluji a nehodlám se jí jen tak vzdát! Ovocný koktejl (rýžové mléko, banán, 5 velkých jahod a snítka máty) celkem zdravý je, když pominu, že je banán silně kalorický. Ale nepřidávám už cukr a nepoužívám klasické mléko. Máta navíc z koktejlu udělá příjemné osvěžení a napomáhá dobrému trávení. Ovoce v kombinaci s živočisnými tuky není nic moc, ale výživoví odborníci mi zajisté prominou :-) Alespoň ta bageta byla špaldová. Každopádně nejvíce, čeho si teď opravdu cením, je klid a ticho. 

Mějte příjemný start nového týdne!

  Foto © Barbora Grünwaldová  
Fotografie podléhají autorskému zákonu. 

6 komentářů:

  1. Baru,to je krásná snídaně!Máš dobré zásoby.Mňam, všechno, co mi chutná.Ten koktejl bych si dala hned....já popíjím nyní bezinkovou šťávu.
    Hezký večer a zítra ráno si to zopakuj.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, mám pocit, že od soboty nedělám nic jinýho než se něčím láduju, budu muset přibrzdit, taková snídaně mi totiž vydržela až do pozdního odpoledne :-)Bezinkovou šťávu bych si taky dala! Příjemný večer.

      Vymazat
  2. mňam :-) to je dokonalé,a vše moc dobré- obzvláště koktejl, na nich ted docela "ujíždím" :-) tak si užívej i další volné dny se vší parádou, B.

    OdpovědětVymazat
  3. Baru, užívej klidu a pohody. Takové chvíle mám také moc ráda. Určitě zdravotní dovolená má něco do sebe... :-) Hezký týden! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, to opravdu má :-) Ty si užívej zase moře a sluníčko!

      Vymazat