úterý 2. července 2013

Černé psaní od milé paní

Včera večer poštou ranní minimalistické mi přišlo psaní(čko). A s přehazovačkou! Od koho? No přece od Rosy Mitnik! Rčení, že kabelek, tašek, taštiček a psaníček není nikdy dost asi všechny, milé dámy, dobře znáte, je to tak? Já zastávám stejný názor. Psaníčko je elegatní, ale může být i nedbale elegentní či tak trochu sportovně elegantní. Zkrátka na pár drobností případně dokumentů nebo jen tak, když vyrazím s kamarádkou probrat všechny ty důležité ženské záležitosti. S pruhovanou podšívkou, protože proužky, pásky a pruhy prostě můžu a s dlouhým uchem přes rameno, který se dá podle nálady a chuti odepnout. Poslední dobou mám těch FASHION příspěvků nějak moc a to ještě jeden chystám! Prostě jen dělám, co mě baví, když na to mám aspoň chvíli čas.





Koženkové psaníčko Rosa Mitnik, hodinky Gant, sluneční brýle Yana, pruhované tričko Gap.

6 komentářů:

  1. Krásná přehazovačka :-)
    Také jí u Rosy už nějakou dobu obdivuji !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, já jsem dlouho u toho obdivování nevydržela, prostě jsem chtěla vlastní, tak jsem si těď udělala pár radostí, když už to dopadlo tak jak to dopadlo. Krásný den!

      Vymazat
  2. Baru,přesně moje barvy. Moc podařený fashion-nákup!Díky,že při své "zdravotní dovolené" nezapomínáš ani na své blogové návštěvnice.Odpočívej,relaxuj.....Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani já děkuji za stálou přízeň! Právě, že blogování mě teď nějak baví a jak sama vidíš, každý den jeden příspěvek! No .. ono to nebude trvat věčně :-)Psaníčko jsem měla objednané už dřív apřišlo mi právě akorát vhod :-) Pěkný zbytek dne!

      Vymazat
  3. Psaníčko je super, Rosa je šikulka. A děkuji za návštěvu u mě!! hezký večer Báro:-)

    OdpovědětVymazat