čtvrtek 27. června 2013

Terapie barvami

Nikdy mě nepřestane fascinovat jak lidské tělo dokonale funguje. Jak si samo umí říct, co právě potřebuje. Já, která jsem na barvy velmi opatrná, jimi teď doslova hýřím. Můj první odvážný počin byly lososové šaty ze Zary, které se staly velmi oblíbenými (díky Peťo) a nedávno jsem barevnou sbírku rozšířila o žluťásky z Novesty. Jsou to ty nejpohodlnější kecky co jsem kdy měla! A aby těch barev náhodou nebylo málo, udělala jsem si tři hodně barevné náramky. Pracovně jim říkám cikánka :-) Je to sice příšerná změť barev, která mě asi brzy omrzí, ale teď je prostě potřebuji. Jen škoda, že  ten hedvábný šátek momentálně nemůžu nosit na krku, tak si ho vážu alespoň na kabelku. Nutně se potřebuji obklopit barvami.






No a k tomu mě chybí už jen bílé maxi šaty. Zatím mě ale do oka nepadly ty pravé, tak pátrám dál.  Nemáte nějaký tip? Jednoduché, hladké, rozevláté, zkrátka letní .....

Mějte krásný letní den, i když počasí úplně letní není.




10 komentářů:

  1. Najít šaty bude asi jednodušší, než letos najít to sluníčko, co hřeje a pálí do tváří...:-)
    Jinak krásná barevná kombinace!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Pravdu máš, ale já jsem optimistka, navíc mě stačí těch 20 ve stínu :-)

      Vymazat
  2. Barvy mám moc ráda a zrovna o nich mluvili i v tv:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvy jsou v životě moc důležité, i když se jimi třeba člověk neobklopuje denně.

      Vymazat
  3. Báro,
    barvičky to je ono !
    A bílé šatky, po těch já už také pátrám dlouho a marně, stejně tak jako po riflových ;-)
    Ale oni na nás někde určitě čekají :-)
    Krásný víkend se sluníčkem !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ili, přesně tak! Ty nejlepší kousky na nás teprve čekají. Krásný víkend i Tobě!

      Vymazat
  4. Hahaha, tak pod tohle se můžu fakt podepsat! Barvy miluju, jen taky potřebuju někdy tu a někdy tamtu;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, já mám pocit, že teď potřebuju všechny :-)

      Vymazat
  5. Baru, čím myslíte, že to je. Já nikdy nepociťovala takovou touhu po barvách. Nenávidím kupování oblečení, takže mám teď tak obrovskou touhu malovat, nic konkrétního, jen barvy...nějak nemůžu přijít na to proč.
    Díky Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, já se barvami a Feng Shui zabývám už hodně dlouho a je to výklad na dlouho. Něco Vám prostě chybí a tělo si říká o nápravu prostřednictvím barev. Já měla obrovskou touhu malovat, když jsem potratila. Pořád jsem kreslila automatickou kresbu. Teď mě potkala nepříjemná událost, která se ještě pár týdnů povleče a zase si tělo říká o barvy. Přesto, že mě normálně stačí černá, bílá a pár odstínů přírodních barev. I šatník mám spíše barevně střídmý, ale když to tělo potřebuje, tak proč ne. Nebraňte se tomu a dělejte, co cítíte. Jistě to má svůj důvod, protože nic se neděje bezdůvodně. Vždycky nás to má někam posunout nebo něco naučit. A pokud chcete malovat jen tak, hodně barev, doporučuji Gioconda pastely, mám doma 36 barev a jsou úžasné! Jen malinko nadělají nepořádek :-)

      Vymazat