středa 22. května 2013

Street photo black and white

Tak a vkládám další fotografie na dané téma. Tentokrát jsou to černobílé streetovky.  Tyhle fotky mě fakt baví, snad proto, že občas jsou lehce adrenalinové. Moc času jsem ale tentokrát neměla, výsledek posuďte sami.










A kdyby snad někoho zajímalo jak na tyhle fotografie, přečtěte si tento zajímavý "návod". K tomuto tématu se určitě ještě ráda vrátím a pár mých starších streetovek můžete vidět tady.

Tak vzhůru do ulic!

14 komentářů:

  1. líbí líbí líbí. tenhle příspěvek je obzvláště vyvedený :-)a kor když je ještě černobílý.
    krásný večer, Bára J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky, díky :-) Baru, máš ráda černobílé fotky?

      Vymazat
    2. není zač :-) jj mám, asi více než barevné, i když zaleží na tom, co se fotí, ale k tomuto tématu se to velice hodí :-)co fotografované objekty - zpozorovaly, že je fotíš? obešlo se to bez problémů?

      Vymazat
    3. Fotky 2, 5 a 7 viděli, že je fotím, ale nepříjemně se tvářil jen ten pán na fotce č. 5 uprostřed :-) Ale utíkat jsem nemusela, technika i já bez újmy :-)

      Vymazat
  2. Báro,to je super. Taky sbírám odvahu na lidi.
    Povedlo se to opravdu báječně. Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taky nadšená. Černobílé fotky jsou super. Báro, je to skvělé, chci vidět další, má to atmosféru. Hrozně moc se mi líbí druhá fotka... Měj se fajn! Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky, tak to jsem ráda, že se líbí! Další určitě budou, jen co bude čas vyrazit na lov :-) Mě tyhle fotky baví fotit, i když mě manžel říká, že mi jednou někdo rozbije foťák i ústa :-)

      Vymazat
  4. Super,Baru. "Black and white" přece máme rádi!!!!Má to své kouzlo.Ale jsi vážně odvážná fotit lidi na ulici.Odvaha se cení. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baví mě to :-)Díky Jani! Ano, BW mám moc ráda, sice ne všude se hodí, ale tady zrovna ano. Měj se krásně!

      Vymazat
  5. Zase se ti zadařilo!!!Miluji černobílou fotografii a navíc bez pózování. Proto jsem nechala naší svatbu nafotit černobíle a formou nahodilých snímků. Jejda, ale to už je let:-D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase děkuji :-) Teda, ty fotky bych někdy ráda viděla.

      Vymazat