úterý 8. ledna 2013

Černobílé bydlení v minimalistickém stylu

I když příspěvky tohoto typu moc nevkládám, dnes jsem narazila na jedno moderní minimalistické bydlení v černobílém ladění a o to se s vámi zkrátka musím podělit. Jedná se o kodaňský penthouse z ruky designérů NORM Architects. Snoubí se tu jednoduchost, elegance a moderní styl.


 Opět se potvrzuje, že v jednoduchosti je krása. Navíc kombinace černé a bílé je více než krásná. Minimalistický styl je tu podtržen zajímavými detaily.



Například výklopná zabudovaná televize.

 Nebo zajímavý kryt na topení.






 Minimalistická ložnice - čistá, jednoduchá, moderní. Co dodat ...



Pro mě nezapomenutelný prostor, do kterého designér vtiskl kus originality.


A co vy? Jak se líbí Vám moderní černobílý minimalismus?

10 komentářů:

  1. Báro to je fantazie, stěhovala bych se hned! Hlavně je to neuvěřitelně univerzální, protože kdybych měla barevnou náladu, šoupla bych tam vázu, polštář, koberec a zas bych mohla vyměnit;-), Pozdravy posílám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přešně jak píšeš, Šárko! Já teda moc "barevnou náladu" nemívám, i když jsem od přírody pozitivní člověk, ale kdyby náhodou, tak to má jednoduché řešení. Děkuji za milou návštěvu :-)

      Vymazat
  2. Hm,hezké,moc hezké.Jen mi na těch fotkách trošku chybí to "teplo domova".Ty máš Baru, taky minimalistické bydlení,ale tam to "teplo domova" je.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, myslím, že to teplo v tom minimalismu dělá právě dřevo, které doma mám a toho se určitě zbavovat nebudu. Jen ložnici jsem si udělala moc teplou na můj vkus, tak budu zase chladit :-) Pěkný večer!

      Vymazat
  3. Jasně,dřevo!A já pořád přemýšlela,co tam chybí.Můžu se zeptat,co znamená "moc teplá ložnice"?Představuji si,že je moc barevná.Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šla jsem do barev :-) resp. do jedné jediné ... hráskově zelené, ale velmi decentní. Pouze koberec a závěsy. Vydržela ani ne dva měsíce, závěsy i s garnýží jsem sundala dávno a teď vybírám nový koberec :-) Zůstává bílá + dřevo a matný chrom. Pohrávám si s myšlenkou, že lehce přidám černou, ale obávám se, že tři barvy stačí :-) I když matný chrom je jen na doplňcích jako rám skříně, na lampičkách a na čelu postele.

      Vymazat
  4. Bílá,dřevo a matný chrom=nejlepší kombinace.Jsem zvědavá,jaký vybereš koberec.Máte krásné bydlení, moc se mi líbí,šikovná, máš vkus....Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koberec už mám vybraný, ale jak už to bývá zvykem, vybrala jsem takový světlý smetanový až do béžova, ale z kolekce "exclusive", akorát že cena je taky exkluzivní :-( takže hledám stejný, ale za rozumnou cenu :-) Děkuji a pěkný večer.

      Vymazat
  5. Síla jednoduchosti má velké kouzlo, taky jsem příznivcem. Moc se mi líbí nápad a realizace zabudované tv, ta černá stěna tomu přístroji navíc dodává hodně nanápanosti. Moc hezký blog! Díky za návštěvu na tom mém .)

    OdpovědětVymazat
  6. Rovněž děkuji za milou návštěvu! U té TV se mi právě ta nenápadnost moc líbí.

    OdpovědětVymazat