čtvrtek 27. prosince 2012

Pour Féliciter 2013

Všem mým milým čtenářům děkuji za přízeň v letošním roce a do nadcházejícího roku přeji jen a jen zdraví, vnitřní pohodu, harmonii a klid.  Jsem moc ráda, že se tu setkáváme a budu se na vás těšit i v příštím roce.
Bára


7 komentářů:

  1. Báro Tobě též, budu se těšit nejen na další pěkné bydlení i v novém roce:-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju! Taky se budu těšit na nové inspirace. Krásné Vánoce.

      Vymazat
  2. I Vám přejeme pohodový příští rok, plný pohody, zdraví, štěstí, spokojenosti. a budeme se zde těšit na další příspěvky, inspiraci a pokochání se oka :-)
    Krásné zbývající dny letošního roku, Bára.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, moc děkuju. Vynasnažím se nezklamat, i když času bude zase o nějaký ten den méně. Přeji krásné poslední dny v roce a příjemnou oslavu! Já osobně Silvestra až tak moc nehrotím, jedeme lyžovat, to je pro mě nejlepší oslava konce roku :-)

      Vymazat
  3. nás to také nebere, nějaké nucené oslavování. já dnes taky jedu na lyže, na Monínec, máme to kousek, i když pro mě to tam je spíše pracovní, ale na večerní lyžování se snad dostanu a na to se těším :-) tak šťastný návrat z hor. užijte si to tam

    OdpovědětVymazat
  4. Také se připojuji s přáním do nového roku, ať jsou všichni slušní a poctiví lidé odměněni zdravím, štěstím,láskou,spokojeností,klidem,úspěchy,přáteli a skvělými dny celý rok 2013.
    Blogům Báry přeji hodně skvělých čtenářů a 365 minimalistických příspěvků v příštím roce, na které se budu nejen já těšit.Jana

    PS:Baru,měli jste letos i minimalistický stromeček?Já se snažila ho takový mít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji za krásné přání! Tolik příspěvků ale asi nezvládnu :-) Stromeček máme stejný jako loni, stříbrné skleněné ozdoby doplněné baňkami, které jsme si přivezli z různých vánočních trhů. Ano, řekla bych minimalistický :-)

      Vymazat