pátek 30. listopadu 2012

Dara bags

Dnes jsem si dovolila přidat jeden příspěvek, který zajisté ocení především dámy, protože pro pány je to asi noční můra .... kabelky, kabelky a zase kabelky. A ne ledajaké! Tentokrát Vám chci dát tip na úchvatné kabelky značky Dara bags.
 

Sama jsem se stala šťastnou majitelkou mojí první kabelky Dara bags právě dnes. A je to tahle krasavice Little Miss Envelope no. 22. Bude mě provázet na mých cestách za kulturou a už se moc těším, až si spolu poprvé vyrazíme :-) Co na ni říkáte?



Ovšem musím říct, že i když je to moje první Dara bags, určitě ne poslední! Byla to totiž láska na první pohled a představím Vám hned několik dalších horkých favoritů. Máte to jen jednu nevýhodu .... chtělo by to nějakého sponzora, kdo bude mít stejné pochopení a slabost pro originální kabelky. A zde jsou:

Moony Loony Rabbit no. 2 Soft Rime

Úžasný kousek na zimu, co říkáte, dámy?

 

 

I tohle je můj hot favorite, protože mám ráda červenou. A hlavě je opravdu veliká, tam se vejde věcí! Představuji Vám Moony Loony Big Travel no. 4

 

 Obří kabelky ráda střídám s malými kabelkami psaníčkového typu a tahle je jednou z nich, na kterou se chodím zatím jen koukat. Piano no.17

 


 A tahle třeba na večírek či na skleničku s kamarádkou. Cocoone no. 30

 

 



 A poslední z mých TOP je Ring Ring no. 100 Golden Eye


 

Jinak nejen tyhle, ale spoustu dalších kabelek najdete na Fleru u Dara bags. A proč být vlastně zákaznicí Dara bags? Jednak pro záruku kvality a originality, ale také pro pozáruční servis a drobné opravy! 

 

Tak kdo ještě nenapsal Ježíškovi, tak šup šup. V nabídce najdete i dárkové poukazy, které můžete věnovat, což každá dáma zajisté ocení, protože ženu kabelkou určitě neurazíte.

 

 

Krásný předvánoční čas a o víkendu přinesu příspěvek a fotografie z cest za vánoční atmosférou. Krásný adventní víkend!

 

  



10 komentářů:

  1. No páni, krása krása krása!
    Obzvláště ta chlupatka na zimu, ta se opravdu povedla! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, souhlasím, je úžasná! A i v jiných barvách vypadá skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. WoW! ty teda jsou. sice mám kabelek, tašek, kabelčiček celkem dost, ale...potřebovala bych je všechny :-) kterou ale vybrat? :-)chlupatý jsou krásný,i ta Vámi koupená. zaujaly mne i hodně z řady - Ring Ring no.....nooo to bude těžké rozhodování :-)
    Bára J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, já říkám, že kabelek není nikdy dost! :-) A když se nějaké omrzí, prodá a se a koupí nová :-) Ta chlupatá je můj favorit na zimu, Little Miss Envelope no. 22 jsem si koupila vyloženě do divadla. A ta řada Ring Ring se mi líbí jak je variabilní a neotřelá. No, jsou to ale nápory na peněženku :-)Krásný večer a nadcházející víkend!

      Vymazat
  4. Nooo, tak tomu říkám krásné kousky.Ale budu skromná, stačila by mi ta Vaše a pak ta červená.Baru a v oblečení a kabelkách jste také minimalistka?Těším se na příspěvek s vánoční atmosférou.Hezký začátek adventu všem. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, asi jsem :-) Zastávám názor, že správná dáma nenosí více než 3 barvy :-) Neříkám, že mi to vždycky vyjde, ale snažím se :-) Mám ráda jednoduchou eleganci, miluji čátky, šály a vše, co lze omotat kolem krku. Ráda nosím černou, šedou, ale i výraznější červenou. Jinak tuto kabelku jsem si pořídila k černým šatům a hnědým kozačkám, ale myslím, že i k tmavě modrým docela půjde. Mějte příjemný večer.

      Vymazat
  5. noo to říkám taky :-), ale manžel je jiné názoru, asi jako každý chlap:-) já si nedávno dovezla pár kabelek z cestování po Londýně (ty ceny tam, nešlo je tam nechat :-), ale tyhle jsou teda krásný. přesně tak, ta řada Ring Ring je velmi povedená, jen vybrat tu správnou barevnou kombinaci!
    asi zavítám do pražského obchodu je okouknout :-)
    také vydařený víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani můj manžel nesdílí moje nadšení pro kabelky :-)) Nechápu proč?? Naprosto ale chápu Vás, pokud jsou za přijatelný peníz, přece je nenecháme někomu jinému, ne? Já mám pražský obchod z ruky, ale příští týden v Praze budu, tak možná nakouknu, pokud vyjde čas.

      Vymazat
  6. Milá Báro,
    ty a Dara budete určitě nejlepší přítelkyně. Už vás vidím, kolik toho vy dvě procestujete a zažijete.
    Jsem uchvácená - tolik krásných kabelek pohromadě...moje marnivé srdce buší jako o závod...;-)
    A pak jsem tu viděla ještě tvůj úúúžasný konferenční stolek a knížku mojí oblíbené kuchařinky Dobromily a zkrátka tvoje články miluju!
    Slibuju, že až se zítra budu procházet vánočními trhy v Rakousku, pečené kaštany, punč a vzpomínka na tebe mi rozhodně nebudou chybět!
    Krásný večer a advent přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Vivi, ty jsi úžasná a milá a stejně tak tvoje příspěvky, které doslova hltám :-) Já mám dnes nožky úplně uchozené, protože jsme toho zvládli celkem dost, ale zítra už zase odpočinuta a v plné síle, vložím nějaké fotky vánoční Vídně. A ty si to zítra užij minimálně tak jako já dnes :-)

    OdpovědětVymazat