úterý 27. listopadu 2012

Zadáno pro námořníky

Jelikož do tématu bydlení patří i dětské pokoje, jeden Vám přináším k nahlédnutí. Vznikl celkem nedávno, ale malí námořníci se z něj radují ještě dnes.  Tak se na něj koukněte.




Pokojíček je sice v minimalistickém duchu, přesto bych ráda podotkla, že barvy a doplňky vybíral starší syn sám a jsem ráda, že se v tomto ohledu shodneme. Odkazy na doplňky jsou uvedeny níže, pokud by někoho zajímalo stropní svítidlo, jedná se o značku Rabalux a koupit se dá třeba zde.



 Doplňky jako polštářky, pirátská vlajka a girlanda jsou šité na zakázku. Bohužel kontakt na švadlenu Vám v tuto chvíli nedám, protože je natolik časově vytížena, že si to momentálně nepřeje. Snad později. Ale pokud chcete kontakt na látky, tak tyhle pocházejí z eshopu Dům látek.







 Dřevěné doplňky loď a kormidlo pocházejí z obchůdku naší milé Baboonky na Mimibazaru.
Ještě čekáme, až k nám přiletí racek :-)



 
Krabice všeho druhu jak jinak než IKEA. Pro tyto potřeby naprosto ideální!


A takto už vypadá pokoj jako celek. Ještě pár drobností chybí, jako třeba velká nástěnná mapa moří na stěnu k postelím, ale tu snad přinese Ježíšek, pokud do té doby nějakou vhodnou sežene. Na něco se vyplatí zkrátka počkat ...



 Pokoj už nezdobí žádné moje malůvku, ale dětské obrázky, které se dají kdykoliv obměnit. Na zdi už nekreslím! :-)





A pokud i Vy hledáte inspiraci na dětský pokoj nejen pro námořníky, určitě koukněte na tyto stránky. Následující obrázky pocházejí odtud.





Všem mariňákům šťastnou plavbu!


4 komentáře:

  1. Baru,to je moc hezký,vzdušný,čistý a velký pokojíček.Je tam dostatek místa,kluci musí být spokojení.Je to největší místnost v bytě,že? Mám doma moc hezkou figurku námořníka, hodil by se vám třeba do lodičky.Kdyby jste chtěla,pošlu Vám ji.Moc se mi líbí Vaše bydlení,prostorné bez jakýchkoliv zbytečností.Hezký večer a těším se na další příspěvky. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,moc děkuji za nabídku, ale my už budeme pořizovat jen mapu a racka, figurku bychom asi nevyužili :-) Krásný den!

      Vymazat
  2. Páni, to je ale království! někdy si říkám, že bych chtěla být chvíli ještě dítětem :-) tam se to jistě řádí :-) opravdu vyvedená realizace
    ....díky za inspiraci, třeba bude i u nás brzo potřebná...:-)
    Hezký večer, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, pořád si ráda hraju :-) Děkuji za pochvalu a mějte se krásně.

      Vymazat