neděle 6. ledna 2019

365 - 1. týden (2019)

První letošní příspěvek. Kdo sleduje můj instagram nebo fcb tak už ví, že jedu dál 365ku. Proč nebo co mě k tomu vedlo? Dlouho jsem to zvažovala, přemýšlela a představovala jsem si, jak mi bude, když nebudu každej den fotit. Asi bych toho už 2.1.2019 litovala a když mi navíc starší syn řekl, že když už vím, že ten závod uběhnu, tak bych měla běžet znovu a zlepšit techniku a styl, byl to další stimul. Znovu a lépe. A o to se chci pokusit. Chci na konci roku kouknout, jestli se mi to opravdu podaří, protože i když si někdo řekne "jenom fotka", je to nesmírně těžký dát každý den něco, co bude opravdu vystihovat můj den tak, aby to mělo smysl. Mnohdy to nejsou jen situace, ale u mě dost často i pocity, které se snažím vystihnout. Možná mi to nebudete věřit, ale mnohokrát během loňského roku mi chyběly barvy, ale chtěla jsem dodržet černobílý koncept a tak jsem jela pořád tu stejnou linii. Letos se pokusím jinak, ale pořád to bude takové, jaké mi se to bude zrovna zdát a k tomu mi dopomáhej Bůh. Amen! Tak mi držte pěsti. Děkuju a budu se těšit, že se zase budeme potkáme nejen u fotek ...


1/365 ... 01.01.2019


Ať máte rok 2019 plný barev!


2/365 ... 02.01.2019

 
Klid obyčejného všedního dne. Nový začátek, nový start. Předsevzetí, odhodlání. Taky jedno mám. Neplýtvat energií tam, kde o to nikdo nestojí.


3/365 ... 03.01.2019 (krásný datum i v součtu)


Pocukrováno ... vím, že tuhle fotku už jste tu několikrát viděli, ale v barvě ještě ne. Ten výhled na starý Blansko byl jeden z důvodů, proč jsem si kdysi koupila byt právě na náměstí Republiky.


4/365 ... 04.01.2019


Celou noc jsem nespala. Na silnici to klouzalo. Maník na benzince pozoroval, jak mi nejde otevřít přední haupna a nepomohl. Další maník mi dal pokutu za parkování v protisměru. Someone else?


5/365 ... 05.01.2019


Táhne mě to k vodě ...


6/365 ... 06.01.2019


Tyhlety potřeby být jen sama se sebou ...



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Skvělé rozhodnutí Báro, jsem moc ráda, že pokračuješ a těším se na další fotky a především nápady. A taky na komentáře, velmi mě baví. Vše nej do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  2. Baru, zvědavý dotaz: není fotka č. 5 z Jedovnice? díky Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji vám, Báro, jsem moc ráda, že jsem to poznala, je to hodně let, co jsme tam trávili několik dní o Velikonocích.
      Krásně jsme tam povýletovali široké okolí. Však tam máte taky krásně!!!
      Jiřina z N.

      Vymazat
  3. Báro, překvapuješ neustále! Fandím a zdravím.

    OdpovědětVymazat