neděle 16. září 2018

365 - 37. týden

Asociál, Polednice, rebel a politický psanec, matka a milovník kultury. To všechno jsem byla tento týden. 


253/365 ... 10.09.2018


" Definitivně jsem zase začala být sama sebou - jenže kým? "


254/365 ... 11.09.2018


Malá, hnědá, tváři divé
pod plachetkou osoba;
o berličce, hnáty křivé,
hlas - vichřice podoba!



255/365 ... 12.09.2018



... nikdo se nestará o moje fantazie ... stává se ze mě asociál?


256/365 ... 13.09.2018


Blíží se komunální volby. Myslím, že tahle fotka docela přesně vystihuje můj vztah k politice. Málokdy se tu k politice vyjadřuju a to je možná ta chyba. Jednak nesnáším předvolební agitaci a hlavně tu lidskou nevraživost a jak se vzájemně všichni napadají a urážejí. Potom taky ty, kteří sdílí na svých profilech kdejaký politický blaf a ve skutečnoti ani nezvednou prdel, aby k těm volbám šli. Budou si stěžovat, ale neudělají absolutně nic proto, aby to změnili. Není asi tak těžký uhodnout, že jsem pravičák, což ale ještě neznamená, že se souhlasím úplně se vším! Jenže někoho zkrátka volit musím. Snažím se tolerovat názory ostatních a nesoudit ty, jejichž názory nekorespondují s mými. Jaké je potom ale rozčarování a zklamání z toho, když někdo, ke komu vzhlížíte, koho podporujete a vážíte si ho, je najednou Babišův. On těm lidem snad platí, aby ho volili, nedej bože za něj kandidovali! Říkám tu a sdílím věci otevřeně, pro někoho možná až moc tvrdě, ale nepotřebuju lézt do žádné prde@. Věřte jen takovým slibům, které se dají opravdu splnit. Existují jen tři politické strany, jejichž názory a činy jsou pro mě neuchopitelné a nepochopitelné ... ANO, SPD a komunisti. A vážně nechápu, jak těmto lidem může někdo věřit. No, takže tímto už znáte i můj politický názor a příště snad už jen moji konfekční velikost nebo číslo bot. Amen!


257/365 ... 14.09.2018 


... prší ...


258/365 ... 15.09.2018


Vernisáž výstavy V toku času, Galerie města Blanska.


259/365 ... 16.09.2018 



Pod Sanatorkou, Blansko.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

5 komentářů:

  1. Báro, dík za názor, já jsem se dnes zase pobavila v metru v Praze, když jsem četla předvolební sliby - jak Prahu udělají čistou, krásnou, bohatou a další a další - už aby to bylo. Je mi jedno, kdo co slibuje, moc jim nevěřím. Zatím vím je to, že budu sedět u voleb v komisi.
    Pa Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  2. Milion krasnych fotek tu mas, denikove i ty dovolenkove. A s politiky to mam uplne stejne. Jen se bojim, ze to zase dopadne podobne jako minule. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se trochu bojím. Navíc díky tomu čtvrtečnímu předvolebnímu příspěvku, který jsem postovala na fc i IG jsem zjistila, kolik Babišovejch ve svým okolí mám a je to zarážející. Obzvlášť, když se jedná o mladý a studovaný lidi. Smutný.

      Vymazat